Jenny testar: ACO Renewing Face Oil

ACO Renewing Face Oil är en närande och lystergivande olja, med en bas på naturliga oljor från raps, ängskrasse och kokos. Förpackingen är klassiskt Apotekig med en mörk flaska, i glas med pipett.
Jenny testar: ACO Renewing Face Oil

ACO Renewing Facial Oil, 189 SEK

Jakten på lyster är evig, speciellt om huden torkas ut av medicin och ser allmänt glåmig och tråkig ut. Jag köpte ACO Renewing Facial Oil efter att ha läst om den och jävlar i min lilla låda, nu har vi lyster igen!

Oljan rekommenderas att användas morgon och kväll vilket jag gjort, den går att blanda i din kräm eller använda som den är. Jag har använt den under mina krämer för det är så jag gillar att använda oljor. Jag har också använt den under nattmasker. Eller så har jag avslutat hela rutinen med oljan och skippat kräm/nattmask, mest för att lager på lager känns klibbigt i den här värmen.

Jenny testar: ACO Renewing Face Oil

Oljan är milt parfymerad, doftar fräscht och inte starkt. Den är lätt i konsistensen och sjunker in snabbt, jag är lite sån – att jag lägger märke till konsistensen först. Renewing Face Oil beskrivs som intensivt närande, motverkar ålderstecken och ger en naturlig lyster. Den innehåller bara 7 ingredienser, en unik blandning av naturliga oljor från ängskrasse, raps och kokos samt antioxidanter som Q10 och E-vitamin.

Det enda jag märkt sen jag börjat använda den (1,5 veckaish) är att lystern i huden är där igen, huden känns återfuktad men jag kan obvs inte säga något om ålderstecken efter såhär kort tid.

 • 7.3/10
  Applicering - 7.3/10
 • 5.7/10
  Känsla - 5.7/10
 • 5.2/10
  Mängd - 5.2/10
 • 7.7/10
  Resultat - 7.7/10
6.5/10

ACO Renewing Face Oil

ACO är ett cruelty-free märke och Renewing Face Oil är vegansk.
ACO Renewing Face Oil finns att köpa online, på Lyko t ex, eller hos diverse Apotek och kostar runt 200 SEK (169 SEK – 199 SEK) för 30 ml.

0

4 Kommentarer

 1. 1 juli 2018 / 16:45

  Hej! Är den här nåt att ha om man lätt får oljig hud?

  • Jenny
   Författare
   1 juli 2018 / 18:20

   Hej! Olja funkar även för oljig hud rent generellt, den här oljan är lätt i konsistensen och sjunker in snabbt. Jag skulle säga att en oljig hy kan ha nytta av denna.

   • 2 juli 2018 / 10:50

    Tack 🙂 Värd att testa alltså 😀

    • Jenny
     Författare
     2 juli 2018 / 12:14

     Absolut! ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?