Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Pink Opal

Linda Hallberg Cosmetics har en ny produkt ute, ett multi-use läppstift som kan användas på läpparna och på kinderna. Men inte på ögonen för Fantastick innehåller SPF15 och är därför inte säker att ha på ögonen. Jag har nyansen Pink Opal.

Linda Hallberg Cosmetics Fantastick - Pink Opal

I hylsan finns det 2g/0.7 oz produkt och själva hylsan är en vanlig hylsa för läppstift, med en högglansig finish och LH loggan finns på korken. Fantasticks kommer i 5 nyanser och det här, Pink Opal, är den ljusaste nyansen. Alla nyanser, och dess namn, är inspirerade av kristaller som ska ha vissa egenskaper.

På förpackningen finns det ett meddelande från Linda Hallberg Cosmetics till dig, en påminnelse om att du är fantastisk precis som du är. På denna förpackningen står det ”you’re a goddamn goddess!”.

Linda Hallberg Cosmetics Fantastick - Pink Opal

Jag hade svårt att få till färgbalansen för att riktigt visa vilken nyans Pink Opal har, det är en kall rosa med lite brunt (och inte alls så röd som här på bilden) – vad man skulle kunna kalla en MLBB-nyans. Alltså, ”my lips but better”-nyans. Pink Opal är inspirerad av en kristall som har dessa egenskaper: känslomässig balans och hopp.

Här kommer swatches!

Linda Hallberg Cosmetics Fantastick - Pink Opal

Bar hud

Linda Hallberg Cosmetics Fantastick - Pink Opal

Pink Opal på kinden

Linda Hallberg Cosmetics Fantastick - Pink Opal

Pink Opal på läpparna

Förstår du vad jag menar med MLBB-nyans? Eller det kanske är en MCBB-nyans, ”my cheeks but better”. På bilderna har jag testat Fantastick på bar hud, jag tycker den smälte in i huden väldigt fint och gav en fräsch och hälsosam skulle jag säga, flush till kinderna. Fantastick känns lite klibbig när man kommer åt den men det är inget som stör. På läpparna känns det återfuktat och trevligt, nyansen är väldigt fin och ett plus i kanten för att Fantastick innehåller SPF15!

Linda Hallberg Cosmetics är ett cruelty-free märke, och Fantastick är en vegansk produkt!

Fantastick finns att köpa from idag, 6/7, hos KICKS och på Linda Hallberg Cosmetics egna webbshop, de kostar 199 SEK.
1
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?