Min makeup bag: det här fick följa med på semestern

Jag postade ett inlägg om min makeup bag och vad jag tänkte ta med mig på semestern, jag gjorde lite ändringar och detta fick följa med istället.
Min makeup bag: det här fick följa med på semestern

Jag har tagit med produkter som är enkla att använda, som inte kräver massa borstar (har bara med mig en borste från Linda Hallberg Cosmetics som jag använder till bronzer) och som går att använda på bar hud då jag absolut inte vill ha foundation på mig i denna värmen.

Som bas har jag valt att ta med en concealer från NYX som jag använder enbart under ögonen, i efterhand ångrar jag att jag inte tog med ett puder för att setta concealern för den rör på sig lite, men täckningen är bra och jag gillar applikatorn. Sen har jag en bronzer från bareMinerals som jag använder med min Finishing Brush #310 från Linda Hallberg Cosmetics, de två highligters jag tog med mig kommer från Fenty Beauty och Marc Jacobs och båda funkar på bar hud tycker jag!

Jag tog också med mig två favoriter från Glossier, Cloud Paint i ”Beam” och så Boy Brow. Cloud Paint har jag tänkt använda på ögonen, läppar och kinder för en monokrom look, till brynen tog jag också med Brow Definer från Anastasia Beverly Hills som är min favorit brynpenna just nu.

Till ögonen tog jag också med en mascara, IsaDora Stretch Lash Mascara (vegansk) och till läpparna tog jag med Blossom Lip Oil (vegansk) och ett Fantastick (vegansk) från Linda Hallberg Cosmetics.

Än så länge har jag inte sminkat mig så mycket, det är så varmt att lusten att kleta på produkter inte riktigt finns där – detsamma gäller för hudvården som jag bantat ner pga värmen. Hur varmt är det där du är? Och orkar/vill du sminka dig i värmen?

0

5 Kommentarer

 1. lördag, 21 juli 2018 / 08:19

  Alldeles för varmt i Södermanland om du frågar mig, tempen har gått över 30 strecket i över en vecka 🙁
  Sminkar mig inte alls förutom lite bryn i denna värme då allt bara skulle rinna av. Hudvården är jag dock noga med, känns som att jag hittat rätt i mina sommarprodukter för inget ligger kvar på ytan och glider utan allt sjunker in fint i huden direkt.

  • Jenny
   Författare
   lördag, 21 juli 2018 / 09:51

   Jag håller med om att det är för varmt! Jag hade nog inte tagit med så mycket smink om jag hade vetat om värmen ? För, precis som du säger så rinner det av. Är också noga med hudvården men har inte hittat rätt kombination riktigt.

 2. Emma P
  måndag, 30 juli 2018 / 17:09

  Jag jobbar sen en vecka tillbaka så förra veckan sminkade jag mig måndag-fredag. Jag har alltid smink på jobbet, att gå utan skulle kännas lite som att gå till jobbet i pyjamas. Min arbetsplats har helt ok temperatur så det har inte varit några problem. Däremot så har jag varit rätt lat med smink denna sommaren under semestern, sminkat mig några kvällar och då mest kört på krämskuggor, tycker det är toppen på sommaren, så enkelt och smidigt. Jag använder foundation men som sagt, svalt på jobbet och i övrigt sminkar jag mig mest kvällstid.

  • Jenny
   Författare
   måndag, 30 juli 2018 / 17:14

   ”Gå till jobbet i pyjamas”, något jag hade kunnat säga i ett annat sammanhang. Vad bra att det är svalt på jobbet ditt så du kan sminka dig när du vill. Det är 28° här i Oja idag = inget smink. Har också varit lat med smink i sommar, men det hör nog ihop med vädret för min del.

   • måndag, 30 juli 2018 / 20:55

    Kanske inte riktigt i pyjamas men helt klart som att gå till jobbet i myskläder:) ja men så blir det ju, jag slappade med sminket förra sommaren också, framför allt under semestern.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?