Wishlist augusti 2018

Mitt i värmerekordet sitter jag och surfar runt och hittar saker jag skulle vilja köpa, här är min wishlist för augusti 2018!
Wishlist augusti 2018

Pixi Lash Booster Mascara: Linda Hallberg använder ofta denna mascara och det ser jättebra ut! Jag har en favoritmascara (IsaDora Stretch Lash) men är alltid sugen på att testa nya mascaror! Lash Booster är vegansk.

NABLA Soul Blooming Eyeshadow Palette: Är så pepp på denna typen av nyanser, lite kallare och inte så mycket rött och orange. Just skuggan ”Flowery” ser så fin ut! NABLAS produkter är inte testade på djur och är även veganska.

Too Faced Born This Way Foundation: Jag fick ett prov på denna foundation med en Sephora beställning, det var en för mörk nyans men jag gillade hur den såg ut på huden, lyster var ordet!

Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Garnet: Nu har jag redan köpt Garnet, så tekniskt sett är den väl inte på önskelistan mer… men jag tog med den för att Fantastick är en helt fantastisk produkt, om jag får ”klaga” lite så önskar jag att Fantastick också varit eye safe, men jag har inte koll på vad det hade gjort med formulan eller hur man ska framställa den. Anywho, jag har använt Fantastick på ögonlocken i alla fall ?Cruelty-free och vegansk!

Smashbox Primer Water: Har aldrig testat Primer Water innan, men eftersom jag fullkomligt älskar mists så tänker jag att denna produkt måste vara en vinnare!

Lumene UV Primer: Någon på Insta sa att denna primer gick att använda utan foundation ovanpå (det går väl med de flesta primers skulle jag tro), resultatet blev visst lyyyster! Och jag är all about that glow. Har du testat någon av dessa produkter? Primern är vegansk enligt Lumene själva.

1

8 Kommentarer

 1. engstromemmas
  7 augusti 2018 / 13:15

  Born this way är grym, älskar den! 😀

  • Jenny
   Författare
   7 augusti 2018 / 13:17

   Åh, vad kul att höra! ?

 2. Moa hansson
  7 augusti 2018 / 21:52

  Vill testa dessa produkter 🙂

 3. malinl
  7 augusti 2018 / 23:34

  Nä, inte testat. Är kass på smink, jätteinspirerande att läsa!

 4. 8 augusti 2018 / 02:35

  Har aldrig hört talas om någon av dem.. Kul med tips 🙂

 5. MalinH
  12 augusti 2018 / 07:45

  Som jag har förstått det så är det för att det är spf i Fantastick som den inte är ögonsäker, så jag tror att om du redan har testat och inte fick någon irritation är det troligen ok för dig att använda den på ögonlocken också.

  • Jenny
   Författare
   12 augusti 2018 / 09:59

   Det stämmer att det är SPFen som gör att den inte är ögonsäker. Och jag tror som du att det är OK så länge ingen irritation uppstår.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?