Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass + MOTD

I fredags släppte Linda Hallberg två produktnyheter, ett puder och ett multifunktionellt gloss. Pudret heter Infinity Filter och glosset Infinity Glass.
Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass
Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass
Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter, 279 SEK/9g

Infinity Filter är ett väldigt finmalet löspuder som kommer i 3 nyanser, Light, Medium och Deep. Och jag måste bara nämna hur bra det är att släppa fler/andra nyanser än bara en nyans av beige när man släpper basprodukter! I alla fall, Infinity Filter är finmalet, har en silkeslen känsla och blir inte helt matt på huden utan snarare lite satin. Matt men med ett subtilt glow, väldigt fint under ögonen!

Jag har pudret i nyansen Light pga blek trots ”solbränna”, hehe. Infinity Filter är ett setting powder och finishen påminner om Hourglass Ambient Lighting Powder – det är matt men har en lite glowig finish ändå. Satt i någon timme och försökte komma på vilket puder Infinity Filter liknar, tack vare Hilde’s inlägg om Infinity Filter kom jag äntligen på vilket det var jag tänkte på. Infinity Filter påminner också om Hourglasspudret i konsistensen också, det är som om Ambient Lighting Powder hamnat i serien Makeup Breakup på YouTubekanalen Beauty News och blivit nermalet – det är Infinity Filter.

Pudret har fuktgivande egenskaper och är ett mineralbaserat puder utan talk och parabener. Jag tycker att Infinity Filter appliceras bäst med Linda Hallberg Cosmetics puderpuff när det ska appliceras i ansiktet, men med en borste under ögonen. Puderpuffen tycker jag plockar upp mer produkt än borsten och jag vill ha ett lätt lager puder under ögonen.

Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass

Förpackningen är klassisk, och har en sifter. För 279 SEK får du 9g produkt vilket blir 31 SEK/g, t ex Laura Mercier Loose Setting Powder (ej cf) kostar 405 SEK men man får 29g, vilket är ca 13,9 SEK/g. Infinity Filter har redan positiva recensioner på KICKS hemsida och mitt testande gör att jag joinar gänget som gillar Infinity Filter, jag fattar varför Linda och teamet valde namnet ”Infinity Filter”!

INCI: Silica, Mica, Kaolin, Pentylene Glycol, Glyceryl Caprylate, Dehydroacetic Acid, Glyceryl Undecylenate. MAY CONTAIN [+/-]:Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Scrolla ner för att läsa vad jag tycker om Infinity Glass samt se sminkningen jag gjorde med produkterna!

Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass
Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass, 249 SEK/25ml

Har jag sagt att jag fullkomligt älskar Linda och hennes märke och tänket bakom? Allt är cruelty-free och veganskt (alla produkter är veganska, förutom Daring Mood som jag har för mig ska bli discontinued just för att den innehåller karmin) samt multifunktionellt. Infinity Glass är nog den mest multifunktionella produkten av dem alla – här har du en primer (tips: passar bra för dig med torr hud), en highlighter med glossig finish, ett gloss till ögonen, läpparna och varhelst annars du vill ha glow!

Okej…” tänker du nog nu, ”det låter ju bra, men hur är konsistensen?”. Infinity Glass är inte som ett läppglans i konsistensen, utan mer som ett balm… om man nu kan kalla ett gloss för det? Infinity Glass är lätt, transparent samt fri från parfym och olja.

På bara läppar ser det ut som om du har ett glossigt läppbalsam på dig, på bar hud som highlighter blir det magiskt. Jag har inte mixat den i en foundation, men det är mest för att jag inte använder foundation för tillfället. På grund av dess konsistens tror jag inte att Infinity Glass skulle lösa upp en foundation eller göra att den blir svårare att applicera, den är mer silikonig/balmy än vad den är oljigt glossig.

Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass

Glosset kommer i en svart tub på 25ml och kostar 249 SEK. Lite produkt räckte långt när jag testade den som primer, jag har inte torr hud längre utan den är mer normal med lite oljig t-zon och jag gillade glosset som primer. Men jag gillade Infinity Glass desto mer som highlighter och gloss för ögon och läppar!

Du kan använda Infinity Glass till exempel såhär:
Som primer – eller blanda den med en foundation
Som highlighter – använd as is för en wet look eller mixa med en skugga
Som läppglans – till exempel ovanpå Mood eller Flash Crayons
Som ögongloss – använd som den är, blanda med skuggor eller ovanpå något för glow

INCI: Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydro-cinnamate.

Och här kommer bilderna på den snygga sminkningen jag gjorde med Infinity Filter och Infinity Glass i fokus. Full face Linda Hallberg Cosmetics blev det!

Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass
Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass
Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass
Jenny testar: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter & Infinity Glass

BAS
Infinity Glass (som primer)
Infinity Filter – Light

KINDER/FRÄKNAR
Infinity Glass (som highlighter)
Infinity Palette – Cigar (fräknar & contour), Zwicky (fräknar)

ÖGONBRYN
Infinity Palette – Fornax

ÖGON
Infinity Palette – Pinwheel
Infinity Glass (ovanpå Pinwheel)

LÄPPAR
Infinity Glass

Linda Hallberg finns att köpa på KICKS, Infinity Filter kostar 279 SEK och Infinity Glass 249 SEK.
1

2 Kommentarer

 1. louizium
  29 augusti 2018 / 12:52

  Ååååååååh nu vill jag köpa!! Och hur f-n gör du så naturliga fräknar. Helt perfekta!

  • Jenny
   Författare
   29 augusti 2018 / 13:04

   Fräknarna är en kombo av Linda Hallberg Cosmetics Infinity paletten (nyanserna Cigar och Zwicky blandade) och mina egna, jag har fyllt i mina egna med Cigar och Zwicky och lagt till lite fler ? Använder Linda Hallberg Cosmetics borste för eyeliner, den har perfekt form för fräknar! Och tack ?❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?