#Söndagsmasken: Acasia Lift Me Up Sheet Mask

Lift Me Up Sheet Mask har jag testat en gång innan, men då blev det inget inlägg. Vad jag minns så tyckte jag om den och blev impad för huden kändes fastare och passformen på sheeten var bra tilltagen. Nu har jag testat den igen och dokumenterat det.
Acasia Lift Me Up Sheet Mask

Acasia är ett svenskt hudvårdsmärke med ett par produkter, dom har också en webbshop där dom säljer sina produkter samt lite annan hudvård. Märket är skapat av Anna Karin Wahlberg som är en hudterapeut med 30 års erfarenhet, tillsammans med ett team kemister har hon skapat linjen Acasia.

I Acasias linje finns det 5 produkter där 3st produkter är masker. Lift Me Up Sheet Mask vann Årets Sheet Mask på Daisy Beauty Awards (jag var med i juryn för DB Awards, men inte i den kategorin) och jag förstår verkligen varför! Motiveringen börjar med ”kollagen-kram”, och det är det verkligen.

Acasia Lift Me Up Sheet Mask
Acasia Lift Me Up Sheet Mask

Masken sitter bra på ansiktet då den har en upphängning för öronen, den funktionen ska också ge ett extra lyft. Bland ingredienserna finns kollagen och e-vitamin, kombinationen ska ge spänst och ökad elasticitet till huden. Passformen är bra, även om det blir lite veckigt – tydligen har jag hittat en mask där mitt ansikte är för litet för den ?

Öppna aluminiumpåsen och veckla ut masken och applicera på ansiktet, 15 – 20 minuter är vad som krävs för att få den utlovade kollagen-kramen.

Acasia Lift Me Up Sheet Mask
Acasia Lift Me Up Sheet Mask

När du tar bort masken ska det överflödiga serumet masseras in, har du förpackningen kvar och det finns serum i den kan du smörja in det på dekolletaget förslagsvis. Lift Me Up Sheet Mask är anpassad för fuktfattig och mogen hud, och min hud som nu är 32 kanske inte räknas som mogen – än. Men fukt kan nog ingen hud få nog av, och det är det jag gillar med denna mask – kollagen kram, och fuktbomb.

Jag kan inte riktigt förklara hur huden känns spänstig, men det är effekten (förutom fukt) av Lift Me Up Sheet Mask.

INCI: Aqua, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Caprylyl Glycol, Ch- lorphenesin, Pullulan, Xanthan Gum, Parfum, Tocopherol, Sodium Phytate, Silica, Limonene, Linalool, Geraniol, Alcohol, Citronellol.

  • 6.3/10
    Ingredienser - 6.3/10
  • 7.7/10
    Passform - 7.7/10
  • 7.8/10
    Resultat - 7.8/10
7.3/10

Acasia Lift Me Up Sheet Mask

Acasia Lift Me Up Sheet Mask finns hos Apoteket och hos Lyko, kostar 125 SEK.

1
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?