Lips of the day: Smashbox Always On Liquid Lipstick – Tar Pit

Smashbox Always On Liquid Lipstick hamnade hos mig för att min lillasyster köpt det och gillat det, vi brukar ha liknande smak på saker så jag köpte det också, i samma nyans – Tar Pit som är det djupsvarta.
Smashbox Always On Liquid Lipstick - Tar Pit
Smashbox Always On Liquid Lipstick - Tar Pit

Jag har ett tag undvikit matta läppar, dels för att jag varit less på allt som är matt och sen för att jag haft så torra läppar att liquid lipsticks inte hade blivit snyggt på mina läppar. Smashbox Always On Liquid Lipstick är så bra, och jag är förvånad att dom fått så lite kärlek!

Smashbox Always On Liquid Lipstick - Tar Pit
Smashbox Always On Liquid Lipstick – Tar Pit

Pigmenterade, lätta att applicera, känns knappt på läpparna och känns absolut inte matta på det där uttorkande sättet du vet.

Smashbox Always On Liquid Lipstick - Tar Pit
Smashbox Always On Liquid Lipstick - Tar Pit

Always On Liquid Lipstick beskrivs såhär: ”Vår hållbara, vattenresistenta liquid lipstick med avancerad polymer teknik som håller den på plats och ser fräsh och felfri ut i ett svep, i 8 timmar.

Det jag märkt är att, precis som med alla läppstift, man behöver bättra på läppstiftet efter man ätit. Men för att dricka från burk eller flaska upplever jag inte att man måste bättra på läppstiftet efter.

Smashbox Always On Liquid Lipstick - Tar Pit

Smashbox Always On Liquid Lipstick kan du köpa på KICKS för 220 SEK.
1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?