Jenny testar: Liance Dry Shampoo Booster

Liance Dry Shampoo Booster
Liance Dry Shampoo Booster

Liance Dry Shampoo Booster

Mitt hår är på utväxt, jag har haft sidecut/undercut/deathhawk och nu låter jag då det trimmade håret växa ut. Torrschampo är en produkt jag inte kan vara utan, en favorit är Kevin Murphys Doo.Over men nu har jag en ny favorit som är cruelty-free, vegansk och väldigt snäll mot plånboken!

Liance Dry Shampoo Booster

Det finns fyra varianter av Liance torrschampo:
Original: klassiskt torrschampo för alla hårtyper, dock ej för dig med mörkt hår
Booster: torrschampot för dig som vill ha volym
Invisible: torrschampot som fräschar upp mellan tvätt
Dark: torrschampot för dig med mörkt hår

Booster-torrschampot är till för dig med tunt eller platt hår som vill ha mer volym, Booster ger även stadga och funkar bra om du vill styla håret. Jag har varken tunt eller platt hår men gillar stort hår när jag väl stylar håret.

Liance Dry Shampoo Booster

Håret blir något strävt av Booster, men det är bra för jag sätter oftast upp håret i buns/bullar på huvudet och det ger dom lite extra volym. Jag tycker oftast bäst om torrschampon som syns men inte känns, Booster är inte ett av dom men jag tycker om det ändå. Förhoppningsvis ser du skillnaden i volym. Jag märkte också att om man inte låter torrschampot ”sjunka in” som Liance rekommenderar så blir det lätt en vit yta och lite dammigt – vilket inte funkar så bra i mitt svarta hår.

  • 6.9/10
    Applicering - 6.9/10
  • 8.3/10
    Resultat - 8.3/10
7.6/10

Liance Dry Shampoo Booster

Liance är ett svenskt märke och finns att köpa i matbutiker eller online, Booster kostar 49 SEK hos Lyko.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?