Jenny testar: Ole Henriksen Glow Cycle Serum & Goodnight Glow

I ett par veckor har jag testat Ole Henriksens två nya produkter i Transform Plus-serien: Glow Cycle Serum och nattkrämen Goodnight Glow.

Det som är speciellt med dessa produkter är att de innehåller ett växtbaserat alternativ till retinol som heter bakuchiol. Både serumet och krämen innehåller också AHA-syra samt stamceller från Edelweiss. 

Ole Henriksen Glow Cycle Serum & Goodnight Glow

Ole Henriksen Glow Cycle Serum, 675 SEK/30ml

Serumet är lite vattnigt och är, precis som nattkrämen, lila i färgen för att ljusa upp hudtonen, passande när man använder det på morgonen. Serumet ska jämna ut hudens textur, minimera fina linjer, rynkor och pigmentfläckar och ska inte irritera huden eller göra den alltför känslig mot solen. Dock så innehåller serumet både mjölksyra och glykolsyra vilket kan göra huden känslig mot solen så glöm inte SPF!

Glow Cycle Serum som innehåller bakuchiol ska också strama upp huden och öka elasticiteten, men detta har jag inte märkt av än för det är effekter som kan märkas först efter 12 veckors regelbundet användande.

Däremot har jag märkt att hudtonen ser jämnare ut, lite klarare.

Ole Henriksen Glow Cycle Serum & Goodnight Glow

Ole Henriksen Goodnight Glow, 665 SEK/50ml

Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème är nattkrämen i serien och innehåller också AHA-syra samt bakuchiol. Det är en rik nattkräm som funkar bra för att använda varje kväll, med hjälp av syrorna så får man en lätt exfoliering och vaknar upp med ”Ole glow” morgonen därpå.

Krämen och serumet doftar sött, lite godisaktigt men det är inte störande på något sätt. Jag har använt nattkrämen och serumet tillsammans, och på morgonen har jag haft Glow Cycle Serum ovanpå Truth Serum.

Jag har inte sett något resultat mer än ökat glow, jämn och klar hudton och en väldigt len hud, jag har inte så mycket rynkor att tala om *peppar, peppar ta i trä* så jag är mest in it for the glow. Och glow kan dessa produkter verkligen producera!

Ole Henriksen finns att köpa bl a. hos KICKS, Glow Cycle kostar 675 SEK och Goodnight Glow kostar 665 SEK.
1

2 Kommentarer

 1. Malin H
  14 september 2018 / 05:06

  Alltså, din hy ser ju fantastisk ut på den här bilden!!

  • Jenny
   Författare
   14 september 2018 / 17:58

   Men gulle dig, tack! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?