#Söndagsmasken: Rodial Dragon’s Blood Lip Mask

Hade helt glömt att jag hade en ask med Rodial Dragon’s Blood Lip Mask i samlingarna, ”bäst att använda upp dom” tänkte jag så dagens #söndagsmask är just det – en läppmask i lyxklassen.
Rodial Dragon's Blood Lip Mask

Rodial Dragon’s Blood Lip Mask kommer i en ask med 8st arkmasker för läpparna, maskerna är gjorda i biocellulosa och droppar av serum när man tar ut dem ur folieförpackningen. Masken har två yttre skikt som ska tas bort och sedan ska man applicera masken på läpparna.

Det går inte riktigt att prata med den på, och dricka funkar bara med sugrör om man vill det. Masken ska lämnas på i 15 minuter och sedan ska, precis som med en arkmask för ansiktet, överflödigt serum smörjas in.

Dragon’s Blood Lip Mask ska öka fukthalten i läpparna samt mjukgöra, den innehåller hyaluronsyra och drakblodsextrakt. Nä, inga drakar skadades i tillverkningen av denna mask, extraktet kommer inte från drakar utan från en växt. Lite trist…

Rodial Dragon's Blood Lip Mask
Före masken
Rodial Dragon's Blood Lip Mask
Med masken på
Rodial Dragon's Blood Lip Mask
Efter masken

Läpparna ser lite plumpade ut tycker jag, det syns på den högra sidan av underläppen, min högra sida alltså så vänster för dig. Läpparna kändes väldigt lena och mjuka, jag avslutade med att använda LUSH Mint Julips läppskrubb och sen på med läppbalsam. Jag tycker också att färgen på läpparna var lite mer rosa efter masken.

8-packet med masker kostar 530 SEK, vilket blir runt 66 SEK per mask. Jag tror att det finns billigare läppmasker där ute som kan göra samma sak. Men visst var dom bra. Det var dom.

 • 5.6/10
  Applicering - 5.6/10
 • 4.1/10
  Mängd - 4.1/10
 • 4/10
  Pris - 4/10
 • 5.6/10
  Resultat - 5.6/10
4.8/10

Sammanfattning

Rodial Dragon’s Blood Lip Mask är cruelty-free och vegansk, finns på t ex. KICKS och kostar 530 SEK för ett 8-pack.

2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?