#Söndagsmasken: Rodial Dragon’s Blood Eye Mask

Idag i #söndagsmasken tittar vi närmare på Rodial Dragon’s Blood Eye Mask. En ögonmask i biocellulosa, precis som läppmasken som var på bloggen i söndags.
Rodial Dragon's Blood Eye Mask

Rodial Dragon’s Blood Eye Mask, 540 SEK

Dragon’s Blood Eye Mask innehåller ett Dragon’s Blood Complex som lovar att intensivt återfukta samt mjuka upp ögonområdet. Det ska verka som en andra hud medan den samtidigt reparerar och lugnar hudcellerna. Det här låter lite för bra för att vara sant, mitt ögonområde behöver alltid fukt dock, så ok.

Med hjälp av hyaluronsyra ska ögonområdet plumpas på en gång och bli återfuktat, ögonområdet ska alltså se fastare, fylligare och yngre ut. Dragon’s Blood Eye Mask innehåller också arnicaextrakt som reducerar svullnad och mörka ringar samt ger en omedelbar uppljusande effekt.

Rodial Dragon's Blood Eye Mask

Ögonmasken kommer i en förpackning om 8st som är förpackade i små foliekuvert, masken är gjord i biocellulosa – ett material jag tycker om, men som kan vara svårt att veckla ut om man trasslat ihop masken. Masken har två yttre skikt som ska tas bort och sen ska man applicera masken under ögonen och låta masken vara på i 20 – 30 minuter. Sedan ska ev överflödig produkt masseras in i huden.

Rodial Dragon's Blood Eye Mask

Masken känns lite kylande, sitter på plats och var inte obehaglig på något sätt. Jag har testat masken tre gånger under veckan, första gången blev det en wow-effekt med uppljusande effekt, likaså andra och tredje gången. Men! Jag har inte världens problem med puffigt ögonområde eller väldigt mörka ringar, känner du att du har större problem med detta än vad jag försöker beskriva så kanske denna ögonmask inte kommer ha någon wow-effekt för dig.

Det här är, precis som läppmasken förra söndagen, en produkt som är kul att testa men inget jag kommer köpa igen pga priset. Min plånbok tillåter inte mycket utsvävningar, men om plånboken tillåter det i en framtid så skulle jag kunna tänka mig att köpa denna produkt igen.

Dragon’s Blood Eye Mask är cruelty-free och vegansk.

 • 5.6/10
  Applicering - 5.6/10
 • 5.6/10
  Innehåll - 5.6/10
 • 2.7/10
  Mängd - 2.7/10
 • 2.8/10
  Pris - 2.8/10
 • 6.5/10
  Resultat - 6.5/10
4.6/10

Rodial Dragon's Blood Eye Mask

Rodial Dragon’s Blood Eye Mask finns att köpa hos KICKS och kostar 540 SEK.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?