Jag har funderat lite

Jag har, i en månad eller fyra, känt att jag är oinspirerad, uttråkad och känner att bloggen och Insta är ett måste. Ett tvång.

Det blev väldigt tydligt en kväll när jag stod i badrummet och kände att jag måste, verkligen måååste, visa min hudvårdsrutin på stories. Så jag har funderat lite…

Det jag funderat på är att byta inriktning på bloggen och Instagram-kontot. Jag säger inte att det inte kommer vara någon beauty alls, men för att jag ska överleva så känns den är ändringen nödvändig. Jag hade då tänkt fortsätta med cruelty-free beauty, men lägga till mina upplevelser som nybliven vegan, prat om hur beauty bloggande har förvärrat mitt shoppingberoende och i allmänhet ha en mer livsstilsinriktning på mina sociala kanaler.

Låter det OK?

5
Dela:

5 Kommentarer

 1. Malin H
  onsdag, 26 september 2018 / 12:11

  Det är din blogg, så du ska göra det som känns bra för dig! Om innehållet fortfarande är mestadels skönhet så tror jag det flesta som redan läser din blogg kommer fortsätta göra det även om det kommer fler andra typer av inlägg också. Men gör du en större förändring och skönhet bara blir en liten del av blogginnehållet så tror jag du får vara beredd på en viss förändring av läsarkretsen.

  • Jenny
   Författare
   onsdag, 26 september 2018 / 12:40

   Det kommer vara skönhet, men det blir andra inlägg också. Jag kommer gå in djupare på detta i ett inlägg framöver. Jo, jag kanske förlorar läsare – men kanske vinner några också 🙂

   • Malin H
    fredag, 28 september 2018 / 04:22

    Ja precis! Och jag håller med Fridas kommentar nedan att det blir bättre inlägg när man skriver om det man känner sig mest inspirerad av. Det är jätteviktigt att det inte känns som ett tvång! Jag tror det kommer bli jättebra!

 2. Frida
  torsdag, 27 september 2018 / 12:43

  Jag tycker det låter bra. Om man skriver om det man vill skriva tror jag också det blir bättre inlägg än om man tvingar sig att skriva något. Ser fram emot fler livsstilsinlägg!

  • Jenny
   Författare
   torsdag, 27 september 2018 / 15:06

   Precis min tanke! Det kommer komma beauty, men även andra typer av inlägg tänkte jag. Jag har skrivit ett inlägg som förklarar lite mer, det kommer upp på måndag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.