NOTD: H&M – Sepia

NOTD: H&M - Sepia

Det var ett tag sen vi hade en #notd här på bloggen, det beror på en sak – jag har bara använt svart lack ?Men nu kände jag för något annat och då testade jag H&M – Sepia. Den påminner mycket om Smith & Cult – Feathers & Flesh men är lite skirare.

NOTD: H&M - Sepia
NOTD: H&M - Sepia

Sepia kan beskrivas som en ljust brun/beige nyans, med en gnutta värme. Den påminner om hud och därför tycker jag den liknar Feathers & Flesh. Sepia satt bra, H&Ms lack har en bredare pensel och är därför i mitt tycke, lätta att lacka med. Det blir en fin kant vid nagelbanden och inget spill på sidan av nageln (det blir det nog inte med en tunnare pensel heller om man är van lackare eller inte har mina darriga händer).

Smith & Cult - Feathers & Flesh
Smith & Cult – Feathers & Flesh

Jag använde Kur by Londontown Nail Hardener & Base Coat som baslack och Kur by Londontown Gel Genius Top Coat. Topplacket ska ge en geleffekt och hållbarhet, och hållbarheten kan jag hålla med om. Tyvärr tycker jag inte att geleffekten är riktigt där, det blir inte någon volym på naglarna som det t ex blir av Essie Gel Setter (ej cf). Jag söker fortfarande efter en dupe till Gel Setter.

H&Ms beauty sortiment säljs inte i Kina och är därför cruelty-free i min mening, vad jag kan Googla fram är bara borstarna i sortimentet veganska.

H&Ms nagellack kan köpas i butik och online, de kostar 49,90 SEK.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?