What’s in my bag

What’s in my bag? I min väska finns lite prylar, ett ex sa att min väska är som scouterna – alltid redo. Det stämmer nog för jag brukar ha det folk behöver. Läpprodukter speciellt, läppstift, läppbalsam osv.
What's in my bag

Själva väskan kommer från H&M och kostade runt 250 SEK, den är i läderimitation och har en axelrem, ett handtag men tyvärr ingen mobilficka inuti så jag har mobilen i facket med dragkedja.

I min väska kan det finnas solglasögon (som inte behöver användas så ofta nu), 2 headset varav ett syns på bilden, 2 läppbalsam; ett från Hurraw och ett från ACO med SPF, en necessär från The Body Shop med ett puder + borste och ett par läppstift. Mobilen är självklar när jag är out n’ about.

Plånboken kommer också från H&M, återigen läderimitation. Jag sålde faktiskt min Marc Jacobs Classic Q Fran Bag till en vän för att jag inte använde den. Har inga märkesväskor och det känns lite skönt på ett sätt.

Vad har du alltid i väskan?
2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?