Ett år med XBrow & XLash

Jag har använt ögonbryn- och fransserumen XBrow och XLash i lite över ett år. Efter ca 5 – 6 veckors daglig användning såg jag ett bra resultat och har fortsatt att använda serumen ett par gånger i veckan för att hålla uppe resultatet. I detta inlägg ska vi titta på resultatet och vägen dit.
Ett år med XBrow & XLash

Det här är mitt utgångsläge i augusti 2017, inga fransar att tala om och brynen är väl okej men jag drömmer ju om Cara Delevingne-bryn ?

Ett år med XBrow & XLash
Ett år med XBrow & XLash

Vecka 2, här ser man hur obefintlig mina bryns svans är samt hur korta fransarna är. Har ganska mycket fransar dock… men mycket vill ha mer antar jag.

Ett år med XBrow & XLash

Det här är den bilden jag har från vecka 3 och vecka 4. Brynen har fått fler strån i svansen och de yttersta fransarna ser lite längre ut tycker jag.

Ett år med XBrow & XLash

Vecka 6 då, förutom att bryn och fransar hade behövt lite färg så tycker jag man ser ganska bra hur resultatet blev. Eller resultatet, det är inte det slutgiltiga resultatet för jag tycker att när man använder XBrow och XLash ett par gånger i veckan så upprätthåller man inte bara resultatet utan det blir sakta men säkert en liten förändring. Här kommer bilderna från hur det ser ut nu.

Ett år med XBrow & XLash
Ett år med XBrow & XLash

Som du ser är fransarna mycket längre än för ett år sen och brynen är mycket fylligare. Sen jag började med XBrow och XLash har jag börjat att färga mina fransar (med RefectoCil Blåsvart) och tycker att det gör en väldig skillnad. Ska snart färga bryn och fransar igen och till brynen ska jag testa RefectoCil i Grafit för ett kallare resultat.

XBrow och XLash tillverkas av XBeauty och finns att köpa online, osäker på om de finns i någon fysisk butik. Online kan du köpa dom t ex hos Bangerhead. XBrow och XLash är cruelty-free men hittar ingen info om produkterna är veganska.

Ser du någon skillnad?
3

2 Kommentarer

 1. Milja
  12 november 2018 / 21:18

  Såå fint resultat, du har sjukt bra fransar nu 🙂 Har precis beställt hem Xlash faktiskt efter att ha sett vilken fin effekt du fått, vart riktigt imponerad. Har slutat lita på s.k mirakelprodukter (tänk typ hypade tandblekningar) men ville ge denna en chans. Hoppas mina fjuttiga små strån kan få sig en boost!

  • Jenny
   Författare
   13 november 2018 / 13:09

   Tack! ? Jag är riktigt nöjd faktiskt. Hoppas XLash funkar för dig, kul att mina resultat sporrade dig ☺️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?