#Söndagsmasken: Acasia Start Me Up Sheet Mask

Acasia Start Me Up Sheet Mask

Acasia Start Me Up Sheet Mask, 125 SEK

Denna sheet mask innehåller aktivt kol och retinol, den är uppstramande och rengörande. Kolet drar till sig orenheter medan retinolet boostar kollagen och elastin i huden. Huruvida kol är bra eller ej är upp till var och en att avgöra, men Karin skrev ett bra inlägg om kol i hudvård som du hittar här.

Acasia Start Me Up Sheet Mask

Masken är svart och gjord i någon sorts tyg, den sitter bra då den precis som Acasia Lift Me Up Sheet Mask har fästen för öronen. Förpackningen innehåller en hel del serum och du kan smörja in dekolletaget med det som blir över. Start Me Up Sheet Mask känns lite kylande på huden och den pirrade lite när jag använde den första gången.

Appliceras på rengjord hud och ska verka i 15 – 20 minuter. Sedan rekommenderar Acasia att man smörjer in huden med deras 24h Repair Cream, det har jag inte gjort utan jag har använt masken som ett steg i min hudvårdsrutin. Först rengöring och sen toner och sen masken. Efter det har jag följt upp med något återfuktande.

Tycker att 125 SEK är lite mycket för 1 mask, men effekten av den är trevlig helt klart. Jag tyckte att huden fick mer lyster och porerna upplevde jag att dom såg mindre, och renare, ut. Kommer nog inte köpa masken igen och det är på grund av priset.

INCI: Aqua, Caprylyl Glycol, Lecithin, Pyridoxine, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Retinyl Palmitate, Oleanolic Acid, Biotin, Glycerin, Peg-60 Almond Glycerides, Pistacia Lentiscus Gum, Butylene Glycol, Alcohol, Carbomer, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Phytate, Sodium Hydroxide, Nordihydroguaiaretic Acid, Sodium Citrate, Citric Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Citral, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Metabisulfite

I Acasias serie av produker är det Start Me Up Sheet Mask som är vegansk, märket är cruelty-free.

 • 6.3/10
  Innehåll - 6.3/10
 • 5.8/10
  Passform - 5.8/10
 • 3.7/10
  Pris - 3.7/10
 • 6.6/10
  Resultat - 6.6/10
5.6/10

Acasia Start Me Up Sheet Mask

Acasia Start Me Up Sheet Mask finns att köpa hos Lyko.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?