Julkollektionerna är här!

Jag lever i oktober än pga vill ha Halloween först, men julkollektionerna är här! Hos KICKS hittar du lyxiga julaskar från Mon|Sun och från KICKS Beauty. Jag ska visa ett par produkter från julkollektionerna från Mon|Sun och KICKS Beauty.

Julkollektionerna är här!

Från Mon|Sun har jag fått ett doftljus, en fotmask och en handkräm. Och från KICKS Beauty kom det en ögonskuggspalett, en sheet mask collection och en makeup sponge.

Julkollektionerna är här!

Frosty Dawn Scented Candle, 299 SEK
Doftljuset Frosty Dawn är en limiterad doft för julen, ljuset är gjort i 100% vegetabiliskt vax och doftar ”warm driftwood & smoked vanilla”. Det doftar väldigt gott måste jag säga och de träiga noterna märks av fast vaniljen är lite mer dominant.

Julkollektionerna är här!

Också från Mon|Sun kom en fotmask och en handkräm. Båda produkterna ingår i gåvosetet Moment Makers som är Mon|Suns kompletta rutin. Dessa två produkter är en del av serien Calming Oats.

Bedtime Therapy Overnight Foot Mask, 119 SEK/125 ml
Overnight Foot Mask är rik och fluffig, innehåller lugnande havre och exfolierande enzymer som påskyndar cellförnyelsen. Doftar fräscht av jasmin, fikon och vetiver och kändes verkligen fluffig i konsistensen. Vegansk.

Velvety Weekdays Hand Balm, 59 SEK/50 ml
Denna handkräm är berikad med havre som är lugnande och vårdande, Velvety Weekdays Hand Balm är vegansk. Handkrämen har samma doftnoter som fotmasken, alltså jasmin, fikon och vetiver.

Julkollektionerna är här!
Julkollektionerna är här!

KICKS Beauty Eyeshadow Palette Holiday Edition, 349 SEK
I pressutskicket var det också en ögonskuggspalett, Eyeshadow Palette Holiday Edition med 15 skuggor med allt från varmt och bärigt till mer kalla nyanser. Paletten har en blandning av matta och skimrande skuggor.

Är osäker på om denna palett är vegansk, men KICKS Beauty är cruelty-free iaf.

Julkollektionerna är här!

Sheet mask collection, 169 SEK/4 sheets
Sheet mask collection är rätt passande för julen 2018 för sheet masks har exploderat i år (jag börjar dra mig mer mot vanliga masker faktiskt). I detta kit får du 4 av KICKS Beautys bästsäljande sheet masks. Alla 4 sheet masks är veganska.

Moisture Sheet Mask: För dig med hud som behöver fukt
Age Defence Sheet Mask: För dig som vill ha en jämn hudton
Vitamin C Sheet Mask: För dig som är all about that glow
Anti-Stress Sheet Mask: För dig som vill lugna din hud

Julkollektionerna är här!

KICKS Blending Sponge, 79 SEK
Makeupsvampen Blending Sponge kommer i en ljusrosa färg för julen 2018, förpackad i en julkula. Behåll den själv, pynta granen med den eller ge bort den till någon du tycker om.

Du hittar samtliga produkter i detta inlägg hos KICKS!

1
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?