Jenny testar: Glossier Haloscope

Jag håller på och testar Haloscope från Glossier, har den i nyansen Quartz som är en champagne nyans. Ville dela med mig av mitt första test och mitt första intryck av produkten.

Jag har redan postat detta på Instagram men alla som följer mig på Insta läser inte bloggen och alla som läser bloggen följer mig inte på Instagram, vill du följa mig på Instagram heter jag @jennyelisabeth.se där!

Jenny testar: Glossier Haloscope

Skincare + makeup = Haloscope. Highlightern beskrivs som världens (galaxens faktiskt) första ”dew effect highlighter”. Där den yttre ringen är själva highlightern och är berikad med kristall extrakt, och den inre kärnan är en solid ”dagkräm” som återfuktar huden samtidigt som du använder highlightern.

Nyansen Quartz ska vara ”universally flattering, pearlescent highlight”. Jag kan tänka mig att den funkar bra på de flesta hudtoner, även de lite djupare än min egen hudton då den inte är vit utan mer champagne – men för säkerhets skull så rekommenderar jag dig att Googla, man hittar allt på Google.

Jenny testar: Glossier Haloscope

Jag applicerar Haloscope rakt från ”tuben”, hittills har jag bara använt den på bar hud. Den är lite styv i konsistensen och jag tror att den antingen kommer dra med sig basen om man applicerar den såhär eller så gör den inte det.

Jenny testar: Glossier Haloscope

Jag applicerar numera highlight på Rihannas vis, svep på kindbenen och långt bak mot tinningen, på ögonlocket, brynbenet, under ögats yttersta hörn och sen på tinningen och benet ovanför brynet. Sen blendar jag in den med fingrarna.

Jenny testar: Glossier Haloscope

Haloscope är inte bländande, när jag ändå nämnde Rihanna så kan jag ju säga att jag än så länge föredrar Match Stix i ”Starstruck” mer än Haloscope. Men jag ska prova den ovanpå foundation och att applicera med borste.

  • 4.9/10
    Applicering - 4.9/10
  • 6.7/10
    Hållbarhet - 6.7/10
  • 6.3/10
    Resultat - 6.3/10
6/10

Glossier Haloscope - Quartz

Glossier är cruelty-free, men Haloscope är inte vegansk.
Haloscope finns i 3 nyanser och kostar 200 SEK.

1
Dela:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?