#Söndagsmasken: KICKS Hyaluronic Acid Sheet Mask

Hyaluronic Acid Sheet Mask är dränkt i serum, precis som de andra KICKS Beauty maskerna jag testat. Hyaluronsyra är en toppeningrediens nu när det blir kallare och huden får svårare att behålla fukten.
KICKS Hyaluronic Acid Sheet Mask

KICKS Hyaluronic Acid Sheet Mask, 99 SEK

Den här masken kommer i ett yttre rosa kuvert och inuti finns ett till kuvert i plast som innehåller masken. Masken har 2 lager skyddande film som ska tas bort innan man applicerar masken. Hyaluronic Acid Sheet Mask är i hydrogel material, den är två delad och guldig i tonen istället för genomskinlig eller mjölkigt vit.

Masken innehåller en cocktail av:
Lågmolekylär hyaluronsyra
Uppstramande acetyl hexapeptide-8
Vitaminrik algextrakt
Fuktbindande glycerin
Hudkonditionerande allantion
Skyddande bärkomplex

INCI: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Chondrus Crispus, Dioscorea Japonica Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Rubus Fruticosus Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Fragaria Chiloensis Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Allantoin, Xanthan Gum, Ceratonia Siliqua Gum, Agar, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Sodium Benzoate, Disodium Edta, Dipotassium Glycyrrhizate, Mica, Ci 77491, Ci 77891, Phenoxyethanol, Parfum.

KICKS Hyaluronic Acid Sheet Mask

Enligt instruktionerna ska man tvätta ansiktet och låta det torka, sedan ska man applicera masken och låta den verka i 15 minuter. Ta sedan av masken och släng den, och glöm inte att nyttja allt serum i kuvertet genom att smörja in hals, dekolletage och armar!

KICKS Hyaluronic Acid Sheet Mask

Till att börja med doftar masken… något. Jag kan inte sätta fingret på det, men du som är känslig för dofter bör vara på din vakt. Sedan som du ser, så är passformen inte perfekt med ganska mycket överflödigt material som läggs i veck. Förutom det så var den bra i passformen och satt på plats under alla 15 minuter.

Masken kändes lite kylande, och det tycker jag att sheet masks oftast gör. I serumet till denna mask är det uppstramande och utfyllande ingredienser, jag tänker mig att man ska få ett litet lyft kanske samt plumpande effekt. Lyftet var i så fall väldigt diskret men den utfyllande/plumpande effekten var där. På det hela taget en trevlig mask som var värd sina 99 SEK.

 • 6/10
  Applicering - 6/10
 • 6.2/10
  Innehåll - 6.2/10
 • 7.9/10
  Pris - 7.9/10
 • 7.6/10
  Resultat - 7.6/10
6.9/10

KICKS Hyaluronic Acid Sheet Mask

KICKS Beauty är cruelty-free och Hyaluronic Acid Sheet Mask är även vegansk. Du hittar masken hos din KICKS butik eller online.
1

2 Kommentarer

 1. Malin H
  26 oktober 2018 / 12:03

  Jag får tyvärr säga att jag är lite emot Kicks sheet masker, trots att innehållet ofta är bra och de ger bra resultat på hyn. Men dels känns det såååå onödigt med pappfickan utanpå och dels retar det mig att det är så otroligt mycket serum kvar i förpackningen (lite överflöd är ju normalt, men i Kicks masker finns det ju överflöd så det räcker till halva kroppen typ). Kanske dumt att hänga upp sig på, sheet masker generellt är ju inte optimala ur miljöhänsyn, men de här känns liksom extra dåliga…

  • Jenny
   Författare
   26 oktober 2018 / 12:08

   Du har en poäng, sheet masks är inte så bra miljömässigt. Många material går inte att bryta ner om jag förstått rätt. Pappfickan på KICKS masker är onödig, håller helt med dig. Överflödet av serum gillar jag dock just för att man kan smörja in dekolletage och armar. Det känns bättre än att slänga förpackningen med serumet i ??‍♀️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?