Ett par nya Dr Martens

Mina gamla Dr Martens sjöng på sista versen nu så jag har köpt ett nytt par, och jag har sneglat på modellen Jadon pga platåsulan. Det fanns en variant i veganläder (heter det så?) och den köpte jag.
Ett par nya Dr Martens

Dr Martens Jadon modellen har en platåsula som gör att, tycker jag iaf, dom är lite skönare att gå i. Lite mer ”padding” typ. Och plus i kanten för att Jadon har dragkedja som man kan öppna och stänga skon med!

Jag hittade inte den veganska skon i svart, men jag gillar den här mörkt röda färgen. Vissa säger att veganlädret är lite kallt på vintern, vi får väl se. Har också läst att dom är hala ?Det märker jag väl antar jag… det var svårt att hitta skor, och ännu svårare att hitta en vinterkappa. Den jag hade förra året är två storlekar för stor nu ungefär.

Jag köpte mina Dr Martens på Footway, dom finns här om du vill köpa ett par själv.
1

2 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   24 oktober 2018 / 12:21

   Eller hur! Är dina skor i läder? Läderskor har jag gått in med att ha flera par blöta sockar på mig och sen på med skorna. Dom här, som inte är läder, tog jag på mig ett par tunna sockar och ett par tjocka och bara hade skorna på mig. När jag inte hade dom på så packade jag dom hårt med tidningspapper. Har inte fått skavsår av dessa ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?