Cruelty-free 101: Var jag shoppar

Cruelty-free 101: Var jag shoppar
Bild: Pixabay

Det finns otaliga nätbutiker där ute, och nästan alla har cruelty-free alternativ. Jag handlar mycket på nätet, där utbudet är större än i fysiska butiker. Dessutom finns det få butiker med skönhetsprodukter (som faller inom cruelty-free) här i stan (äh, vem försöker jag lura, jag sitter hellre vid datorn med en kopp te med pyjamas på och handlar än går till en butik).

Cruelty-free 101: Var jag shoppar

Ett par butiker jag handlar ifrån ofta är:

Lyko

Lyko har allt för kropp och knopp (dom har till och med kosttillskott, det visste inte jag), i många prisklasser och många cruelty-free märken.

KICKS

KICKS har cruelty-free märken, men få finns i butiken här i Falkenberg. KICKS har också, på sin webbshop, en kategori för Natural Choice där man bland annat kan välja veganska produkter, även om cruelty-free och veganskt inte går hand i hand alla gånger så vill jag tipsa om detta. Du hittar KICKS Natural Choice-kategori här.

Sephora

Sephora har inte överdrivet mycket cruelty-free alternativ, men är ditt go-to om du vill shoppa Too Faced, BECCA eller Kat Von D inom Sverige t ex. Sephora handlar jag inte så ofta hos men hamnar på denna lista ändå då det händer att jag handlar hos dem.

H&M Beauty

H&M har ett beauty sortiment som inte säljs i Kina, deras borstar är veganska och H&M är mitt go-to ställe för nagellack! Dom har otaliga färger och finishes på sina lack, och lacken kostar 50 SEK och sitter jättebra!

Skincity

Hudvård är ett ämne som ligger mig nära till, jag älskar det. Skincity har ett par cruelty-free märken, till exempel Klairs, Medik8, Verso mfl.

The Body Shop

The Body Shop är given på denna lista, hela deras sortiment är cruelty-free och dom har ett sortiment av veganska produkter också. Många produkter är riktigt bra och prisnivån är helt okej.

Fler inlägg i serien cruelty-free 101:
Cruelty-free 101: Detta tycker jag är svårt
Cruelty-free 101: Hur gör man?
Cruelty-free 101: Hudvårdsguide/rutin
Cruelty-free 101: Hur du shoppar cruelty-free
Cruelty-free 101: Parfymer
Cruelty-free 101: Var jag shoppar

Cruelty-free Shoppingguide: KICKS

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?