#Söndagsmasken: Starskin Dreamkiss Lip Mask

Starskin är ett hudvårdsmärke från USA där dom fokuserat på att avslöja hemligheten bakom stjärnornas strålande hy. Jag har tidigare testat en ansiktsmask från Starskin, och nu när jag skriver detta blir jag osäker på om Starskin är cruelty-free faktiskt…

Edit: jag bestämde mig för att publicera inlägget trots att jag är osäker på Starskins cruelty-free status (pending hos Logical Harmony), har du info så kommentera gärna ☺️

Starskin Lip Mask

Starskin Lip Mask, 99 SEK

Dreamkiss Lip Mask är en återfuktande och plumpanded mask för läpparna gjord av biocellulosa. Starskins biocellulosa innehåller fermenterad kokosjuice som gör att masken effektivt fäster vid huden. Varje läppmask innehåller 5 ml serum och återfuktar på 15 minuter och gör läpparna synbart fylligare.

Starskin Lip Mask
Starskin Lip Mask

Instruktionerna för denna läppmask är som för de flesta andra arkmasker, applicera på rengjord och torr hud, ta bort de yttre skikten på masken och applicera sen på läpparna. Låt sitta i 15 minuter. I en förpackning för 99 SEK får man 2st läppmasker vilket gör att priset blir 49,50 SEK per mask.

Starskin Lip Mask

Jag hade först svårt att få bort de yttre skikten från masken, och att applicera masken ”snyggt” på läpparna fanns inte på kartan. Jag tror det är mina naglar… fast jag brukar tycka att masker i biocellulosa är lite kärva och trasslar dom ihop sig (som denna läppmask gjorde) så är dom svåra att reda ut.

Har använt mycket matta liquid lipsticks det senaste och läpparna behövde lite TLC. Återfuktningen var det absolut inget fel på, och jag tycker att läpparna blev lite fylligare också för mina läppars linjer var utfyllda och inte lika synliga. Effekten av masken är temporär och höll i sig till morgonen därpå, jag tror att en sån här mask är bra att använda innan man ska applicera läppstift, till exempel ett flytande, för att få en jämn canvas.

  • 4/10
    Applicering - 4/10
  • 5.7/10
    Pris - 5.7/10
  • 5.1/10
    Resultat - 5.1/10
4.9/10

Starskin Dreamkiss Lip Mask

Starskin Lip Mask finns hos KICKS och kostar 99 SEK.
1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?