Recension: H&M Big Gel Top Coat

Sökandet efter ett cruelty-free gel top coat pågår, innan jag gick över till cf så var jag storkonsument av Essie Gel Setter. Jag tror att jag hittat en likvärdig produkt nu och jag är så glaaaad för det!
H&M Big Gel Top Coat

H&M Big Gel Top Coat, 59,90 SEK

Jag har, sen min sista flaska Gel Setter tog slut, sökt efter en produkt som kan fylla Gel Setters skor. Ett topplack som torkar hyfsat snabbt, ger högglansig finish till naglarna samt ger den där lite fylliga looken utan skavanker.

H&M Big Gel Top Coat, gör just det jag vill att ett topplack ska göra och har en geleffekt. Det torkar snabbt och bygger på din nagel just för den där fylliga looken som ett gellack ger. Har tidigare provat Kur by Londontown Gel Genius topplacket, och medan det ger glans ger det noll fyllighet till nageln.

H&M Big Gel Top Coat

Här har jag lackat med 1 lager Kur by Londontown Nail Hardener & Base Coat, 2 lager H&M Nail Colour i nyans Neo Noir och avslutat med 1 lager Big Gel Top Coat. Som du ser är det glans som gäller.

Hållbarheten var väldigt bra också! Den här Londontown + H&M kombon gav mig 7 (!!) dagar utan chippande och ja, jag har använt händerna som vanligt ?Sen krävdes det en ommålning för att det blivit utväxt. Om jag fick önska något så hade det varit att geleffekten hade varit än mer tydlig, men den märks och det räcker för mig.

Jag är glad, jag har hittat ett geltopplack som inte bara är cruelty-free utan även plånboksvänligt med sina 59,90 SEK!

H&M Beauty är cruelty-free då det inte säljs i Kina, i sortimentet är makeup borstarna veganska.

 • 6.8/10
  Applicering - 6.8/10
 • 8.1/10
  Hållbarhet - 8.1/10
 • 7.6/10
  Pris - 7.6/10
 • 7.8/10
  Resultat - 7.8/10
7.6/10

H&M Big Gel Top Coat

H&M Big Gel Top Coat är cruelty-free och kostar 59,90 SEK för 8 ml.

1
Följ:

2 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   16 november 2018 / 23:42

   Jo! Cheap as chips ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?