Nytt hår!

Nytt hår!
Mitt hår före besöket hos frisören, ostylat

Jag har nytt hår! Eller ja, det känns som nytt men det är väl frisyren som är ny. Jag var nämligen till frisören i måndags, mitt hår har fått växa vilt och fritt i över ett år så det var dags nu. Hade en deathhawk (mohawk med polisonger) innan jag bestämde mig för att håret skulle växa ut förra året i juli. Hade ledsnat på frisyren, men det lustiga är att jag nu saknar den och funderade på den igen… 

Men det känns ju ganska dumt att låta håret växa ut i över ett år för att sen raka bort det igen ?Jag använde Pinterest för att hitta en frisyr och tog med dom här bilderna till frisören för att hon skulle förstå vad jag hade för önskemål.

Nytt hår!
Bilder från Pinterest

Jag visste inte vad man kunde göra med mitt hår, för det var i flera olika längder. Och jag var också rädd för att det skulle bli för kort, typ under öronen, senast jag hade en sån frisyr så stod mitt hår som en boll runt huvudet på mig (gick typ i fjärde klass eller så) för att jag har så självlockigt, frissigt och torrt hår. Men…

MOTD: Time Baby III

Titta så fint det blev! Det är klippt i samma längd, längden är baserad på de kortaste partierna som jag hade, och så är det plattat. Jag fick OK för att använda plattång så länge jag har värmeskydd. Och olja var toppen för mitt hår, hon rekommenderade en som dom sålde men jag har redan Maria Nilas arganolja som jag tycker funkar.

Är så nöjd med mitt nya hår! Klippt av Marie på Din Frisör i Falkenberg.

3

3 Kommentarer

 1. 23 november 2018 / 07:09

  Det blev jättesnyggt! Såg på insta innan ??

 2. 23 november 2018 / 07:12

  Nu är jag osäker på om det blir två kommentarer för wordpress-appen jävlades med mig. Men till sak: Jättesnyggt! Såg på insta också ?

  • Jenny
   Författare
   23 november 2018 / 09:04

   Det blev bara en kommentar ? Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?