Musiktips: She Past Away – Belirdi Gece

She Past Away - Belirdi Gece
Bild: She Past Away Bandcamp

She Past Away är ett post-punk band från Turkiet, deras musik är lite mer melodisk än your regular post-punk band och det gillar jag (även om post-punk i sin rena form är en favorit). Jag har lyssnat mycket på albumet ”Belirdi Gece” och vill tipsa om två av mina favoritlåtar från albumet: Kasvetli Kutlama och Rituel som jag länkar till nedan.

Jag tycker att den melodiska musiken tillsammans med turkiskan skapar en väldigt härlig atmosfär och jag känner mig så lugn när jag lyssnar på She Past Away!

Du kan lyssna på albumet på Spotify, eller köpa deras musik via Bandcamp!

1
Följ:

2 Kommentarer

 1. bodenbynight
  2 december 2018 / 10:28

  Ja vad kul med tips. Fastnar alltid i samma samma. Jag brukar del amusiktips ibland men inte tänkt på att man kan dela från spotify. Då får ju artisten kanske lite pengar jämfört med om man delar från Youtube?

  • Jenny
   Författare
   2 december 2018 / 11:42

   Det gör jag med, men försöker hitta ny musik. She Past Away har jag lyssnat på ett bra tag nu ? Ja, kanske dom får det! Man kan alltid hoppas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?