Netflixtips: Chilling Adventures of Sabrina

Jag har tittat på Chilling Adventures of Sabrina på Netflix, för tillfället finns det en säsong på 10 avsnitt men säsong 2 kommer femte april 2019. För dig som gillar skräck och övernaturliga serier kan denna nog passa!

Chilling Adventures of Sabrina (genre: horror, supernatural) är baserad på en serie (comic) med samma namn. Vi får följa Sabrina som är till hälften dödlig och till hälften häxa, jag ska inte spoila för dig om du vill se den så jag säger bara att Sabrina står inför ett val.

Den här serien kan man beskriva som en vuxen version av Sabrina Tonårshäxan, det finns två fastrar, en svart katt och en Harvey Kinkle.

Jag gillar serien och ser fram emot säsong 2!

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?