The Bad & The Boring av LisaLobotomy

Lisa har skapat en tag på sin YouTube kanal (videon hittar du här) som går ut på att man ska svara på 10 frågor om ”the bad & the boring” när det kommer till beauty. Jag frågade om jag fick göra den i textform och det var OK så here we go!

Lisas kanal, här hittar du den, är numera på engelska så jag har översatt frågorna.

Frågor

En finish på foundation som du inte gillar?
– Matt! Tänk helt matt, jag-är-död-matt. Jag vill gärna ha lite glow i min bas för jag tycker det är finare. Kan vara matt när jag är död.

IDUN Magna Mascara

Sämsta mascaran du provat?
– Jag testade IDUN Magna Mascara förra året, jag gillade den först (och även i min recension) men ju mer jag använde den desto sämre blev den. Den funkade inte för mina fransar som då var korta och få, den hade säkert varit jättebra på någon som har längre fransar. Det blev klumpigt och spindelben, som kan vara snyggt, på en gång.

En produkt du provat en gång och sen slängt?
– Ett liquid lipstick från Sugarpill, jag använde det i en makeup look och sen slängde jag det pga avskydde formulan, läpparna torkade ihop som vindruvor.

Den tråkigaste ögonskuggspaletten du äger?
– Här har jag samma svar som Lisa, Kat Von D x Too Faced Better Together men bara Too Faced delen. Snark! Jag förstår inte hur dom två halvorna är better together, har inte lyckats göra något snyggt med dom. Däremot KvD delen, mm, den är fin den.

En trend du tycker är tråkig och vill att den ska försvinna?
– C U T C R E A S E!! Med concealer och allt på ögonlocket. Jag förstår mig inte på det, det är inte snyggt och ser typ obekvämt ut att bära? Borde kännas som spackel tänker jag mig. Och även metallic liquid lipsticks och astrology tema på produkter ?

Sugarpill Liquid Lipstick
Bild: BeautyBay

Det sämsta liquid lipsticket du provat?
– Måste vara Sugarpill Liquid Lipstick, hade nyansen ”Trifle” från en High Tea kollektion.

Den tråkigaste färgen?
– Jag brukade gilla den här färgen, men gör det nu bara i vissa nyanser. Och det är taupe. Speciellt en skimrande taupe. Numera vill jag ha dom kallare och matta.

Vilket märke har tråkigast releaser?
– Too Faced tror jag, deras Pretty Rich kollektion ser så tråkig ut. Och paletten kommer vara svår att använda spår jag, skuggorna med glitter ser ut som pressat glitter och inget av det låter kul. Har inte lockats av något Too Faced gjort sen Born This Way foundationen som jag fortfarande vill prova.

Kat Von D Lock It Foundation
Bild: Sephora

Vilket steg i din makeup rutin tycker du är tråkigast?
– Kan inte välja mellan foundation och bryn. Foundation för att, jag vet inte varför men jag tycker det är jobbigt att blöta en svamp och dutta runt i ansiktet. Sen gillar jag inte foundation så det kan ju ha med det att göra också.

Bryn för att jag aldrig kan få dom åtminstone till kusiner, någorlunda lika alltså.

Om du måste välja mellan a) en bra bas och en dålig ögonmake b) en dålig bas och en bra ögomake, vilket skulle du välja?
– Oj, svår fråga. Eftersom jag inte använder så mycket bassmink så kanske jag väljer dålig bas och bra ögonmake… fast det är lite fusk. Egentligen väljer jag nog bra bas och dålig ögonmake för att en bra bas kan maskera en  i övrigt dålig look.

1

2 Kommentarer

 1. Lisa
  9 december 2018 / 11:05

  Åh vad roligt att läsa dina svar! Och håller med om Too Faced! Tror inte jag varit intresserad att köpa nåt på flera år från dom.

  • Jenny
   Författare
   9 december 2018 / 11:22

   Jag har köpt någon palett, men sen sålt dom för att dom inte blivit använda. Bara foundationen jag skulle vilja köpa, om ens det när jag tänker efter ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?