Musiktips: Her Despair

Musiktips: Her Despair
Bild: Her Despair Bandcamp

Her Despair är ett band från Storbritannien, deras senaste release är en EP, Mournography, från juli 2018 och det finns också ett album från 2016. Jag har lyssnat på dom på Spotify, och jag gillar dom.

Deras musik beskrivs som ”[har] starka influenser av The Sisters of Mercy, Paradise Lost, Rammstein och HIM”. Musiken är melodisk, melankolisk och bra – kort och gott. Jag tycker om deras sound, kanske för att dom i mina öron är lite av en blandning mellan Sisters och HIM. Det är bra musik och du kommer nog gilla dem om du gillar lite melodisk och melankolisk musik.

Min favoritlåt är nog den jag först hörde, Blaspheme With Me. Har länkat till den nedan från Spotify.

Her Despair finns lite överallt, på YouTube, Twitter, Facebook, Spotify, Bandcamp.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?