Outfit of The Day #26

Outfit of The Day #26
Outfit of The Day #26

Jag har tidsinställt detta outfit of the day inlägg, och en del andra inlägg med, för att jag ska få lite mer tid att återhämta mig från vardagens stress per psykologens rekommendation. Den här outfiten fotade jag för 2 veckor sedan ungefär, jag har en tunn, stretchig klänning med huva (som inte syns), ett par fishnet strumpbyxor och mina gamla Dr Martens.

Vad jag har på mig

Klänning: eBay
Strumpbyxor: ASOS Curve
Skor: Dr Martens
Ring: Skeletos
Halsband ribcage: VioletDragonDesigns (liknande)
Halsband korpskalle: RobynLeesArtwork (liknande)
Halsband ankh: eBay

Outfit of The Day #26
Outfit of The Day #26

Makeup

KINDER
Anastasia Beverly Hills Moon Child Glow Kit

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow – Graphite

LÄPPAR
ColourPop – Aeronaut

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?