En Killstar Wishlist

Killstar är ett märke jag gillar, även om det kan bli lite mycket med pentagram på alla plagg man äger. Jag har hittat ett par saker från Killstar som jag har lagt i en wishlist.

En Killstar wishlist

Afterlife Relaxed Top, £24.99
Banshee Flat,  £49.99
Book of Shadows Journal, £19.99
Nephilim Resin Skull, £29.99
Winona Western Boot, £89.99
Zodiac Tapestry, £29.99

Nackdelen med Killstar, om man är #plussizegoth iaf, är att man inte har ett stort utbud på kläder. Dom har en plus size avdelning, men det är mest (om inte bara) klänningar för tillfället. Är man plus size får man leta efter ”relaxed” och ”oversize” i det vanliga sortimentet. Jag köpte en av deras oversize toppar ur det vanliga sortimentet för ett år sen i strl 3XL, då hade jag strl 52/54 (har nu 48/50), och den passade perfekt!

Men om jag inte köper tröjan eller skorna, fast dom där Banshee Flats alltså, mm, så snygga! Men om inte annat så tror jag att jag kommer köpa tapestryn, anteckningsboken och skallen för att spice up hemmet litegrann.

Om du vill köpa något från Killstar och vill ha 5% rabatt så kan du använda den här länken*.
*Om du köper något via länken över £1 så får jag poäng i Killstar VIP program som jag kan lösa in i form av rabatter när jag vill köpa något.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?