Jenny testar: 24 timmar med Kat Von D Super Brow

Jag bestämde mig för att testa om Kat Von D Super Brow verkligen håller i de 24 timmar som utlovas. I det här inlägget har jag jämfört den lite med Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, jag har också NABLA Brow Pot men använder den inte så ofta… kanske borde göra det.

Jenny testar: 24 timmar med Kat Von D Super Brow

I det här testet har jag tänkt applicera pomadan kl 12 en dag, ha den på hela dagen, sova med den på och dagen därpå får vi se hur det ser ut. Är linjerna lika skarpa, har den suddats ut eller smetats ut. Ni vet!

Jenny testar: 24 timmar med Kat Von D Super Brow

Det här är borsten som jag använder från Kat Von D. Den är väääldigt tunn och lite styv.

Hur är själva pomadan då? Jo, den är väldigt krämig, lätt att applicera, extremt pigmenterad (du behöver väldigt lite produkt för en liten mängd räcker en lång väg) och den nackdelen jag hittar är att den är så pass krämig att det är svårt att måla små hårstrån med borsten för produkten blendas ihop i brynet. Där är Anastasia Dipbrow lite bättre för den är något torrare i formulan och små borstdrag smetas inte ihop.

Super Brow ska vara allt från smudge-, budge-, transfer- och waterproof.

I det här wear testet har jag inte testat om pomadan är waterproof, jag tog bort övrigt smink (highlighter och läppstift) med micellärvatten och skippade att tvätta ansiktet på kvällen för jag vill bara se hur den håller om man skulle ha den på i 24 timmar för att man är ute eller sover över hos någon och inte kan ta bort sminket/tvätta ansiktet.

Det här kan vara onödigt vetande, men jag tycker det är intressant att se hur priset kan jämföras med andra likvärdiga produkter. Som du ser är NABLA billigast och har mest produkt.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade 255 SEK för 4g produkt, 63,75 SEK/g
Kat Von D Super Brow 205 SEK för 5g produkt, 41 SEK/g
NABLA Brow Pot € 11,90/~129 SEK för 6g produkt, 21,50 SEK/g 

12:00

Jenny testar: 24 timmar med Kat Von D Super Brow

Här har klockan blivit 12:10 ungefär och jag har applicerat pomadan. Det jag tänker på när jag applicerar den är att jag tror borsten gör halva jobbet, har testat att applicera Super Brow med en E65 från Sigma och linjerna blir inte alls lika skarpa.

15:00

Jenny testar: 24 timmar med Kat Von D Super Brow

Efter tre timmar ser då inte jag någon skillnad, även fast jag glömde att jag hade smink på mig och kliade mig i vänster bryn.

18:00

Jenny testar: 24 timmar med Kat Von D Super Brow

På den här bilden har det gått 6 timmar sen jag applicerade pomadan, ljuset på den här bilden är annorlunda som du säkert ser, för det är ju höst/vinter nu och mörkt och alla delar så jag kunde inte använda dagsljuset längre utan fick ta studiolamporna.

Inget verkar kunna rubba denna, inte ens trött gnuggande i ögonområdet. Får se hur det ser ut imorgon när jag vaknar.

12:00 (nästa dag)

Jenny testar: 24 timmar med Kat Von D Super Brow

Okej, testet är över och ja… dom håller inte för sömn. Som du ser har det smetats ut under brynet, och jag hade svarta fläckar på handen. Formen är fortfarande där men brynen är patchy. Jag är dock impad att så mycket är kvar. Men 24 timmar? Ja, okej, om man inte sover så kanske.

  • 6.3/10
    Applicering - 6.3/10
  • 7.4/10
    Hållbarhet - 7.4/10
  • 7.6/10
    Resultat - 7.6/10
7.1/10

Kat Von D 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade

Kat Von D Super Brow finns att köpa hos Sephora här i Sverige och kostar 205 SEK.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?