Jenny testar: NYX Worth The Hype Mascara

NYX Worth The Hype Mascara

NYX Worth The Hype Mascara, 109 SEK/7 ml

Har velat testa Worth The Hype Mascara från NYX och nu har jag fått göra det. Formulan är byggbar och lätt, tanken är att den avsmalnande borsten ska göra att man kommer åt alla små fransar i ögonvrån.

Men är Worth The Hype Mascara värd hypen? Jag har inte märkt någon hype över den här mascaran ens om jag ska vara ärlig. 

NYX Worth The Hype Mascara
NYX Worth The Hype Mascara

Borsten är lite större och är inte i gummi, jag brukar inte gilla gummiborstar (ett exempel på ett undantag är IsaDora Stretch Lash Mascara som jag tycker mycket om) utan jag vill ha en borste med längre bristles som fördelar mascaran bättre.

Worth The Hype Mascara ska ge volym och längd, men jag tycker inte den ger så mycket volym. Däremot längd och separation! Den är riktigt svart i färgen och jag upplever inte att den smular eller smudges.

NYX Worth The Hype Mascara
NYX Worth The Hype Mascara
Utan mascara
NYX Worth The Hype Mascara
NYX Worth The Hype Mascara – 1 lager
NYX Worth The Hype Mascara
NYX Worth The Hype Mascara – 1 lager
NYX Worth The Hype Mascara
NYX Worth The Hype Mascara – 1 lager
NYX Worth The Hype Mascara
NYX Worth The Hype Mascara – 1 lager

Fransarna ser jättefina ut, men jag tänker tjocklek när jag tänker volym och den här mascaran känns som att den bara lägger ett lager på fransarna, bygger på lite längd – den håller böjen bra dock – och sen är den klar.

Den är lätt att ta bort med ett micellärvatten, det finns en waterproof variant också men jag gillar inte vattenfasta mascaror av något skäl. Det vore ju praktiskt med tanke på att mina ögon rinner en del. Men jag upplever inte att Worth The Hype Mascara påverkas av att mina ögon rinner – om jag inte är där och gnuggar förstås.

Det är en bra mascara som sitter hela dagen utan att smula, men det är ingen favorit – än, i alla fall, jag kan behöva testa den mer än vad jag gör inför ett ”Jenny testar”-inlägg.

 • 7.4/10
  Applicering - 7.4/10
 • 6.2/10
  Hållbarhet - 6.2/10
 • 6.4/10
  Längd - 6.4/10
 • 3/10
  Volym - 3/10
 • 5.1/10
  Resultat - 5.1/10
5.6/10

NYX Worth The Hype Mascara

NYX Cosmetics är cruelty-free men Worth The Hype Mascara är inte vegansk.
NYX Worth The Hype Mascara finns bl a. hos KICKS och kostar 109 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?