Cruelty-free makeup tag!

Jag snubblade över en tag på Phyrras blogg, den heter cruelty-free makeup tag och i hennes inlägg stod det att alla som ville fick göra den så jag hakar på!

Cruelty-free Makeup Tag!

Cruelty-Free Makeup Tag

Berätta om din cruelty-free journey! Hur började det?
– Jag hade funderingar på det redan 2016 när jag startade bloggen, men inte förrän när NARS tog sitt urbota dumma beslut 2017 började jag fundera ännu mer på det, i augusti 2017 bestämde jag mig, bloggen blev cruelty-free och jag har nu gått över till enbart cruelty-free skönhet.

Hur känner du för cruelty-free märken där deras parent company testar på djur?
– Alla får dra sin egen gräns, själv är jag i dagsläget okej med att ett parent company inte är cruelty-free. Ida sa det så bra, att det är lite som att någon har en dum förälder.

Hur gör du din research på cruelty-free märken?
– Uteslutande via google och diverse bloggar, så som Logical Harmony, Ethical Elephant och Cruelty-free Kitty.

Många antar att cruelty-free är dyrt och att produkterna inte funkar. Bevisa att dom har fel! Vilken är din favoritprodukt som är billig och cruelty-free?
– Just nu är min favoritprodukt ett läppstift från ColourPop som kostar $7! Och kommer i 49 nyanser. Läppstiftet är veganskt också.

Vilka är dina favoritmärken?
– Jag gillar Kat Von D (men köper inget nytt just nu utan använder det jag har), Urban Decay kan också släppa kul grejer, Anastasia Beverly Hills är ett annat och min go-to för highlighter just nu (speciellt Moon Child Glow Kit). Fenty är ett märke jag också gillar!

Är andra delar av ditt liv också cruelty-free?
– I den mån jag kan så försöker jag att utesluta animaliska produkter i klädesplagg.

Vilka är dina favoriter av de cruelty-free YouTubers som finns? Tittar du på YouTubers som inte är cruelty-free?
– Ja, jag tittar på YouTubers som inte är cruelty-free, det är en pain in the ass faktiskt. Tänker hela tiden ”det där är inte cruelty-free, det där är inte heller cruelty-free”, så jag föredrar de YouTubers som är cruelty-free (i alla fall när det gäller beauty).

Jag tittar gärna på Jkissa, Phyrra, Logical Harmony och Mirrorsandhaze (lite osäker på om hon enbart gör cf videor, men mycket cf är det).

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?