Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette + swatches

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette, 399 SEK

”Linda Hallbergs multifunktionella Infinity Deep Palette kan användas som ögonskugga, rouge, highlighter, contour eller för att fylla i brynen. Den perfekta paletten för enkla, smidiga och snabba makeuplooks!
Paletten innehåller åtta högpigmenterade nyanser av skimrande och matta skuggor som kan användas på ansikte och kropp. Alla färger kan användas torra eller med en fuktig pensel. I paletten finns fyra varmare och fyra kallare nyanser med matt, skimrig och metallic finish. Eftersom att skuggornas formula är uppbyggbar kan färgerna se olika ut på olika hudfärger beroende på hudens egna ton. Men det är tack vare deras formula de är lätta att jobba med och bygga upp önskad intensitet. Infinity-paletterna är veganska, parfymfria och inte testade på djur.”

Infinity Deep Palette håller samma kvalité som original paletten, och förutom dess färgglada yttre har dom samma layout och utseende. Infinity Deep är tänkt att vara Infinity Palette för dig med djupare hudton, och för oss blekfisar funkar de flesta nyanser som ögonskugga, rouge, contour etc.

Jag var först inte så intresserad av Infinity Deep, men så började jag komma på looks jag ville göra med den… och sen så gillar jag varma toner, det passar mina blå ögon, så jag köpte den mitt i min low buy/no buy, men jag har tillåtit mig själv att köpa 2 saker per månad, och i det ska sånt som tar slut räknas in.

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette

Swatches, från vänster: Solar, Quasar, Light Year, Red Shift, Polar Star, Mars, Umbra, Fornax.

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette

Infinity Deep Palette säljs exklusivt hos KICKS och kostar 399 SEK.

0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?