Jenny testar: Melt Dark Matter Stack

Jenny testar: Melt Dark Matter Stack

BeautyBay säljer numera Melt Cosmetics och jag fick lite pengar i julklapp = jag köpte en eyeshadow stack. Jag köpte Dark Matter Stack som innehåller 4 matta skuggor och kommer i en magnetisk stack.

Jenny testar: Melt Dark Matter Stack
Dark Matter, Enigma, Unseen, Blurr

Skuggorna är pigmenterade och Unseen och Blurr känns lite mjukare än Dark Matter och Enigma som känns lite torrare. Ingen av dom är speciellt pudrig tycker jag, dom var lätta att jobba med och att blenda.

Jenny testar: Melt Dark Matter Stack
Jenny testar: Melt Dark Matter Stack

Jag har inget problem med att två av skuggorna är lite torra, så länge de är lätta att arbeta med i övrigt så är det okej, att behöva bygga upp färg är inget problem. Här är den första looken jag gjorde med Dark Matter Stack.

Jenny testar: Melt Dark Matter Stack

Jag använde Dark Matter på locket, Unseen och Enigma i crease och sen Enigma och Dark Matter under ögonen. Produktlista för looken kommer på söndag (27/1) ? Skuggan Dark Matter är vegansk, resterande tre skuggor är det inte.

Melt Dark Matter Stack finns hos BeautyBay och kotar 460 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?