MOTD: Glowig bas och bryn

Bas och bryn är en go-to look för när jag inte ids göra något annat. Jag köpte ju Infinity Deep Palette för någon vecka sen och sen dess har jag använt den röda skuggan, Mars, som rouge och Umbra som contour. Jag trodde inte jag skulle gilla de varma färgerna men jag tycker det blev riktigt fint. Förutom att jag klantade mig med highlightern på amorbågen då 😅

Eller vad tycker du?

MOTD: Bas och bryn

BAS
It Cosmetics CC+ Cream – Fair
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter – Light

KINDER
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Milky Way
Linda Hallberg Cosmetics Enchanted Secrets – Moonwake
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette – Mars (rouge), Umbra (contour)

MOTD: Bas och bryn
MOTD: Bas och bryn

ÖGONBRYN
Tvål
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax

MOTD: Bas och bryn

LÄPPAR
Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon – Black
Fenty Beauty Stunna Lip Paint – Uninvited

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?