Grattis till mig!

Happy birthday to me!

Grattis till mig! Idag fyller jag år, har inte hunnit slänga på något fejs ännu och vet inte om jag ska göra det heller för jag ska upp till Göteborg på någon timme och gå till Ed’s Kroppskonst.

Jag ska pierca mig, närmare bestämt vänster näsvinge, en Industrial i höger öra och en Medusa. Åh, jag saknar så lite metall! Alla piercings har jag haft tidigare och nu vill jag ha dom igen, har fått lite tips på hur man kan ta hand om den hypertrofiska ärrvävnaden som jag hade problem med vid piercingen i näsvingen.

Så om jag sminkar mig ska jag nog inte köra läppstift för det smetas nog ut när Medusan ska göras. Hoppas på bra väder i Göteborg, nu måste jag gå från datorn för min arbetsterapeut kommer snart.

Grattis till mig! ?Om jag köper något till mig själv i födelsedagspresent så får du se det på Insta eller här på någon dag, jag funderar på att köpa Molly jeansen från Gina Tricot och en deo från Rituals (om den inte doftar för mycket).

0

8 Kommentarer

 1. aspiepowermedia
  20 februari 2019 / 09:53

  Grattis! Hoppas att du får en bra dag

  • Jenny
   Författare
   20 februari 2019 / 11:22

   Tack så mycket!

  • Jenny
   Författare
   20 februari 2019 / 20:28

   Tack! Den har varit awesome! 😀

 2. 21 februari 2019 / 14:04

  Grattis igen 🙂 Jag såg bilden på insta, du passar så galet bra i piercingarna!

  • Jenny
   Författare
   21 februari 2019 / 14:12

   Tack så mycket gånger två! 😀 <3

 3. 23 februari 2019 / 09:58

  Grattis grattis! Åh, medusa.. Fick ta ut min nu för några veckor sen, efter sju månader av bråk. Det gick bara inte. Älskade den men vi var inte gjorda för varandra. Växte över på insidan, gjorde ont i omgångar, försökte jag ha en längre pinne fastnade den i tänderna när jag skrattade, etc. Så den fick ryka. Septumen som jag tyckte var så bråkig från början har lugnat sig däremot så den kan jag behålla 😀

  • Jenny
   Författare
   23 februari 2019 / 10:02

   Tack så mycket! Vad trist att du fick ta ut medusan, det är ju en så fin piercing! Det är septum också tycker jag, bra att den slutat bråka! ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?