Är det dyrt att vara goth?

Är det dyrt att vara goth? Jag skulle kunna skriva ett längre inlägg om detta, men Septicemia har skrivit ett inlägg som är spot on och jag vill tipsa dig om att läsa det. Själv skriver jag på ett inlägg om ”goth on a budget” som kommer komma upp den 4/3… good things come to those who wait, du vet.

Är det dyrt att vara goth?

Septicemia skrev som sagt ett mycket bra inlägg om ämnet, och du hittar det HÄR (det är på engelska). Men jag kan bidra med min egen åsikt, och det är att det inte måste vara dyrt. Som jag sagt förut, du kan vara goth på ditt eget sätt bara du LYSSNARMUSIKEN. Musiken är den röda tråden i hela subkulturen och det som vi alla i grunden har gemensamt (sen tillkommer makabra intressen, men det är ett annat inlägg). Gothare lyssnar på goth, punkare lyssnar på punk och metallare lyssnar på metal osv.

I dagens digitala värld så kan man lätt börja tro att goth bara är en klädstil för det är den informationen man hittar online, du hittar kläderna. När det egentligen är musiken det handlar om, och som Septicemia skrev så är goth väldigt brett så risken att du INTE hittar någon musik du tycker om är väldigt liten.

Läs hennes inlägg! Återigen, du hittar det här. Om du vill läsa lite mer från mig kan du läsa det här inlägget om ”goth och problematisk estetik”.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?