Ett cruelty-free alternativ till Gillette

Jag har ju sökt efter ett cruelty-free alternativ till Gillettes rakhyvlar, det finns ett par men de jag hittat har man behövt beställa via iHerb och då tillkommer ju tull och moms för att man beställt från USA. Märket Bulldog, som riktat in sig på ”skincare for men” har en ny (tror jag) rakhyvel som är cruelty-free OCH fri från animalier (vegansk).

Ett cruelty-free alternativ till Gillette

Original Bamboo Razor, 199 SEK

Handtaget på hyveln är av bambu och inte plast och ja, Bulldog är ett märke riktat till män men who cares? Bladet har 5 blad och ska ge en nära rakning, bladet har också en smörjande aloe vera remsa. Både bambuhandtaget och förpackningen är gjorda av återvunnet material.

Jag har inte hunnit testa hyveln ännu för jag har ett par Gillette-blad kvar att avverka, jag vill inte slänga bort dom för det vore slöseri.

En förpackning med en hyvel och ett blad kostar 199kr och finns bl a hos Apoteket.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?