NOTD: NailsInc – Black Taxi

Hur många svarta lack behöver en människa? Ja, jag har 4. NailsInc – Black Taxi (som dagens inlägg handlar om), H&M Beauty – Neo Noir, China Glaze – Liquid Leather och Makiash – Black Ebony. Jag har tidigare testat ett NailsInc Gel Effect lack och jag tyckte mycket om det lacket och hoppades mycket på Black Taxi.

NOTD: NailsInc - Black Taxi

Gel Effect lacken ger nageln fyllighet och högglans, och det bästa är att man får gel effekten utan att behöva härda lacket. Lacket i sig är krämigt i formulan och täcker bra, det behövdes två lager för full täckning.

Black Taxi är svart, svart, svart. Jag ser inga undertoner, t ex i H&M Beauty – Neo Noir så kan man se att undertonen är blå, men med Black Taxi ser det bara svart ut och det tycker jag om eftersom mitt tidigare all-time favoritlack när det kommer till svart är Essie – Licorice och det har inte heller några detectable undertoner.

NailsInc är cruelty-free med veganska lack i sortimentet, ett lack kostar 199 SEK och finns bl a hos KICKS.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?