Nu händer det

Nu händer det

Nu händer det

När du gjort samma sak i över två år, utan stopp och paus så kan den saken börja kännas tråkig och som ett måste. Jag har bloggat, och Instagrammat, om beauty i snart tre år och nu är jag less. Jaaa, jag hör dig, jag har sagt det förut! Men det hände aldrig för jag var rädd för att gå utanför beauty communityt. Vad händer då? Vem är jag? Vad är jag?

Men nu händer det.

Jag kommer sluta skönhetsblogga, om det blir inlägg om skönhet blir det inte i samma format, jag kommer inte dela med mig på samma sätt. Inga sminkningar med produktlistor med länkar till grejer du kommer vilja köpa, inga hudvårdsrutiner med ännu mer grejer och framförallt… ingen ångest.

Fortsätta blogga här på jennyelisabeth.se tänker jag göra, men jag kommer rikta in mig på HBTQ, vegomat, psykisk ohälsa, yttepytte lite beauty och goth; musik och stil med mera.

Tack för att du läst och följt mig under dom här 2+ åren, I am forever in your debt ?

3

2 Kommentarer

 1. bodenbynight
  3 mars 2019 / 15:25

  Jättespännande Jenny!!

  • Jenny
   Författare
   3 mars 2019 / 15:37

   Kul att du tycker det! Jag känner att jag fått en nytändning nu.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?