ALIENMOé Black Dolly Pentagram Harness

ALIENMOé Black Dolly Pentagram Harness

I min garderob finns det en pentagram harness från ALIENMOé, jag hade gett upp på dessa efter att ha köpt en på Etsy som jag inte kunde få att se ut som ett pentagram alls. Men sen såg jag en video (tror jag det var) där någon köpt en harness från ALIENMOé och den såg mycket mer strukturerad ut eller hur man ska säga.

Den har ett bredare resårband runt kroppen och axelband, banden som gör formen på pentagramet trasslar gärna till sig och ligger snett (som du ser på bilden), men det går att veckla ut dom om man stör sig på det tillräckligt.

ALIENMOé är en shop på Storenvy baserad i Österrike, så man slipper tull och moms om man beställer en harness! Hon har flera olika modeller.

Black Dolly Pentagram Harness kostar $40.00 som är ~400 SEK.

1
Dela:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?