Outfit of The Day #34

Jag kunde faktiskt ha på mig den här outfiten utomhus för det var +12 och sol ett par dagar förra veckan, så skönt! Jag längtar efter att kunna ha mer vårplagg på mig…

Outfit of The Day #34

Jag köpte ju Witch Brim Hat från Killstar, jag ångrar inte köpet egentligen för hatten är ju skitsnygg. Men jag kunde ha lagt pengarna på något vettigare, jag gjorde köpet innan jag la in regler för kläder till mitt #köpstopp. Nu har jag bestämt mig för att jag inte får köpa nya kläder om något inte går sönder och jag inte kan laga det.

Outfit of The Day #34
Outfit of The Day #34

Vad jag har på mig

Topp: Boohoo
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: ASOS Curve
Hatt: Killstar
Choker: Haus of Elle

Outfit of The Day #34

Makeup

Bryn: Glossier Boy Brow – Black
Highlight: Fenty Match Stix – Starstruck
Läppar: Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon – Black & ColourPop Crème Lux Lipstick – Aeronaut

3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?