Jenny testar: EVY Daily UV Face Mousse SPF30

EVY Daily UV Face Mousse SPF30

EVY Daily UV Face Mousse SPF30, 199 SEK

Förra sommaren var jag besatt av EVY Sunscreen Mousse för kroppen och nu i några veckor har jag testat deras variant för ansiktet med SPF 30.

Denna ansiktsmousse är ett dagligt solskydd (skyddar mot UVA och UVB) som skyddar mot solskador och föroreningar samtidigt som det är en anti-age ansiktsmousse som förstärker hudens barriär och förebygger tidiga ålderstecken. Berikad med bland annat antioxidanterna C- och E-vitamin samt hyaluronsyra, kollagen och allantoin som verkar lugnande på huden. De aktiva ingredienserna, tillsammans med EVYs teknologi gör att huden får ett långvarigt och effektivt skydd.

Moussen täpper inte till porer och motverkar soleksem, passar alla hudtyper även den aknebenägna huden och huden med eksem. Den funkar bra under smink och sägs skydda huden mot smink som kan irritera ens hud.

Precis som moussen för kroppen så är formulan kladdfri och ska tåla handdukstorkning. Däremot ska moussen för kroppen hålla upp till 6 timmar oavsett sol, bad och svett men någon sådan information hittar jag inte för ansiktsmoussen.

Oavsett så är jag lika imponerad av Daily UV Face Mousse som av Sunscreen Mousse!

INCI: Aqua, Butane, Propylene glycol, Octocrylene, Ethylhexyl Isononanoate, Stearic acid, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Palmitic acid, Isobutane, Butyl methoxydibenzoylmethane, VP/ Hexadecene copolymer, Dipropylene Glycol, PVP, Polysorbate 20, Ethylhexyl triazone, Triethanolamine, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Sodium hyaluronate, Sodium Palmitoyl Proline, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Nymphaea Alba Flower Extract, Hydrolyzed silk, Glycerin, Allantoin, Propane, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Collagen, Sodium Ascorbyl Phosphate, Butylene Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate

 • 7.1/10
  Applicering - 7.1/10
 • 8/10
  Hållbarhet - 8/10
 • 7.7/10
  Känsla - 7.7/10
 • 7/10
  Pris - 7/10
7.5/10

EVY Daily UV Face Mousse SPF30

Daily UV Face Mousse finns att köpa bl a. hos Lyko och hos Apotek, kostar 199 SEK.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?