#Söndagsmasken: By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask

Jag har börjat arbeta mig igenom mitt lager med sheet masks, jag hade tre stycken av By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask som jag nu använt upp och tänkte dela med mig av vad jag tycker.

By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask

By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask, 49 SEK/st

21,5 Enhancing Sheet Mask är tänkt att ge lyster och fukt, den innehåller 11% C-vitamin och 10,5% E-vitamin som tillsammans är ett bra skydd mot fria radikaler orsakade av UV-ljus och föroreningar. UV-ljus och föroreningar är något som åldrar huden i förtid. Tanken är att man ska applicera By Wishtrends C-vitaminserum under masken men det funkar bra med vilket C-vitaminserum som helst – jag har använt Klairs Freshly Juiced Vitamin C Serum.

Maskens ingredienser behandlar pigmenteringar, fina linjer samt en ojämn hudstruktur, E-vitamin fungerar reparerande och har en lugnande effekt.

By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask

Jag glömde vika ner näsflärpen, så det får vi leva med. Masken kommer med en generös mängd serum, så pass att det gick att smörja in dekolletage och armar! Däremot tycker jag att passformen är sådär, och den hålls inte på plats så som en mask i hydrogel utan gled omkring en del på ansiktet så det gick inte att vara i farten direkt. Efter ett tag började det droppa ner serum på halsen och bröstet, det smorde jag in på hals och bröst.

En mask i hydrogel som jag gillar är denna från KICKS!

By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask After
By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask: Efter

Sen gjorde jag en till miss och fotade inte min hud innan jag använde masken nu den sista gången. Jag har använt masken på morgonen då det skulle vara ett C-vitaminserum under, fråga inte mig om man kan göra så… men så gjorde jag. Jag tycker att min hud, efter dessa tre användningar/veckor, känns lenare och har mer lyster. I vanliga fall är min hud lite oljig i t-zonen och har normala kinder, bilden nedan är från ett annat inlägg men där syns min hud utan några produkter.

By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask
By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask After
By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask: Efter

Och här är då efter min ”kur” med By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask. Jag gillar effekten men kommer nog inte köpa fler av denna då jag dels har en del andra sheet masks att använda och sen tycker jag sheets är ganska dyra för vad man får.

By Wishtrend är cruelty-free ?och denna mask är vegansk ?

INCI: Water, butylene glycol, hippophae rhamnoides water, camellia sinensis leaf extract, glycerin, betaine, 1,2-hexanediol, sodium hyaluronate, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, allantoin, panthenol, ethylhexylglycerin

 • 7.2/10
  Applicering - 7.2/10
 • 6.3/10
  Passform - 6.3/10
 • 5.9/10
  Pris - 5.9/10
 • 7.8/10
  Resultat - 7.8/10
6.8/10

By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask

By Wishtrend 21,5 Enhancing Sheet Mask är cruelty-free och vegansk, kostar 49 SEK per mask hos Skincity.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?