Mitt köpstopp 2019: April

I januari började jag med ett köpstopp för 2019 och tanken är att det ska gälla hela året. Men stundtals är det väldigt mycket lättare sagt än gjort. Med mitt #köpstopp2019 vill jag ändra mitt beteende för hur jag konsumerar beauty (i överflöd) och i mars la jag till regler för klädinköp också då det blev en del kläder köpta.

Mitt köpstopp 2019: april
Bild av rawpixel från Pixabay

Jag vet inte om det är shoppingberoendet som sätter käppar i hjulen för mig, jag har listor på ”shoppingfria dagar: x” från september -18 och framåt och vissa månader går det bra och jag kan ha en vecka utan att ha shoppat, men sen händer något och det blir köp, på köp, på köp.

I april visade min ”shoppingfria”-lista att jag hade 5 köp, varav 3 var kläder och 2 beauty. Kläderna var 2st skjortor från H&M, en strumphållare och stay-ups från Zalando och sen ett köp av underkläder från Zalando. Beauty-inköpen gjorde jag på KICKS och på Glossier. Jag tillåter mig ju 3 saker varje månad, där är det inräknat om något tar slut… den här shoppingturen blev fler än 3 saker ?

Jag har svårt att hålla mig ifrån att shoppa, även om det stundtals går bra. Jag har avföljt konton och bloggar i Bloglovin som mest pushar produkter och följer istället konton som faktiskt använder allt som köps.

Om du vill läsa mer om mitt #köpstopp2019 finns det en kategori som heter Köpstopp som du hittar här.

Hakade du på #köpstopp2019? Hur går det i så fall?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?