Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette

Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette har landat hos mig, och den är vacker! Jag kan tyvärr inte säga något om hur den är på ögonen då jag fortfarande (!!!) har en ögoninflammation och har lärt mig av min läxa att inte sminka ögonen när man har det, såatteh. Men jag kan visa swatches!

Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette

Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette, 549 SEK

Paletten beskrivs såhär på KICKS:
… målar din värld i färger, oavsett om du gillar mjuka nyanskiftningar eller elektriska färger. Paletten innehåller åtta högpigmenterade och lättarbetade ögonskuggor i en unik kombination av levande, lekfulla och inspirerande färger som väcker din kreativitet till liv. Spectral Palette har fyra matta, två skimriga och två glittriga skuggor som gör att paletten kan användas till allt från vardags till fest. Denna palett kan både ge en lätt färgklick, en naturlig sminkning, eller användas till iögonfallande looks, helt beroende på din personliga stil och preferenser. Spectral Palette är de färgglada paletternas kameleont och kan ge dig exakt det resultat du önskar utifrån hur bekväm du är med färger. Med denna palett sätter endast fantasin gränser, you are the creator! Spectral Palette är parfymfri, cruelty-free och vegansk.

Som du ser är den väldigt färgglad utanpå, den yttre kartongen ser likadan ut som paletten och själva paletten känns lite mer plastig än tidigare paletter som varit med i papp. Hur ser den ut inuti då? Såhär…

Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette
Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette

Spectral Palette är precis lika färgglad inuti som utanpå vilket gör mig väldigt glad då jag börjat gilla färg, önskar jag kunde sätta borsten i den och tala om hur den funkar på ögat. Men den som väntar på något gott…

Paletten har 8 skuggor, precis som Infinity Palette, 4 matta och 4 skimriga där en är lite duochrome och så är det en glittrig. När jag swatchade skuggorna kändes dom mjuka och nu vet jag inte om du är en sån person som får ut nåt av swatches eller ej, men jag tycker om swatches. Om inte annat så för att se färgen på skuggan utanför pannan sas.

Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette
Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette
Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette Swatches
Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette Swatches

Här har vi swatches, nerifrån har vi: Dim (skimrig), Faint (skimrig), Eerie (matt), Abstract (skimrig/duochrome), Illusion (skimrig/glitter), Occult (matt), Phantom (matt) och Unknown (matt).

Är detta en palett för dig? Kommer du köpa den? Eller har du redan köpt den?

Linda Hallberg Cosmetics har cruelty-free ? samt veganska ? produkter, och Spectral Palette är inget undantag. Finns exklusivt hos KICKS!

1

2 Kommentarer

 1. 8 maj 2019 / 18:58

  Har köpt den och har den på ögonen idag 🙂 Så himla fin kvalité precis som allt annat från LH

  • Jenny
   Författare
   8 maj 2019 / 19:00

   Skuggorna kändes då väldigt mjuka och härliga när jag swatchade dom, är inte förvånad av att du tycker så 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?