Wishlist maj 2019

Min psykolog och jag har bestämt att jag får ha en wishlist, och att det är okej att vara pryl/sminkgalen. Men man behöver inte alltid slutföra ett köp bara för att man villhöver något, eller hur? Jag tänkte dela med mig av ett par produkter som jag villhöver, och ja, jag kommer köpa ett par av dom – men först när en motsvarande produkt tagit slut.

Wishlist

Från Budgie, det svenska och veganska hårvårdsmärket, är jag sugen på The Apple Cider Scrub och The Sunblocker Mist. Skrubben med äppelcidervinäger är löddrande och ska exfoliera bort smuts och produktrester med hjälp av små korn. The Sunblocker Mist ska skydda håret från värme och solen, innehåller persikoextrakt och kokosnöt som reparerar håret och vårdar hårbotten.

Från Skin Treat, också ett svenskt och veganskt märke, skulle jag vilja testa Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling som jag har hört kan vara bra mot KP (keratosis pilaris) då den innehåller AHA, och den andra produkten är Instant Glow Body Oil som låter som något som är perfekt för sommaren när man vill att huden ska ”glöda”.

Från KICKS Beauty så är jag nyfiken på en Fibre Brow Gel, jag har för mig att den tidigare endast funnits i clear men nu finns även Blond och Dark. Jag är nyfiken på om den kan vara ett alternativ till Glossier Boy Brow och hur pass dark nyansen dark är.

Milani har ett highlight & contour stick som jag haft, men jag sålde den utan att testa den (den låg bara i lådan i någon månad efter att jag köpt den). Jag skulle vilja prova den och behöver alltså köpa den på nytt, jag gillar ju Fenty’s Match Stix i Amber och tanken på ett contour stick. Den här produkten tänker jag inte köpa innan jag använt upp min Match Stix.

Från Sephora, närmare bestämt från Fenty Beauty och Sunday Riley har jag lust att köpa en bronzer och en olja. Bronzern är helt ny för mig (ny produkt) medan jag har testat Luna Sleeping Night Oil förut. Jag har en bronzer från bareMinerals, den är den typen av bronzer att du kan smacka på hur mycket som helst utan att det ser galet ut vilket är toppen. Men jag skulle vilja ha en bronzer som syns lite mer. Luna har jag som sagt testat förut och jag tycker om den och tänkte köpa en mini för det är en lagom mängd produkt.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?