Depend x Annica Englund – Levels

Depend 7 Day Annica Englund Levels

Jag har köpt två lack från Depend x Annica Englund collaben, köpte Levels som är en knallig gulorange nyans och sen köpte jag också Wild Ones som är den neonorangea.

Fick ett 7 Day kit med ett pressutskick förra året någon gång och ville testa, så jag har också testat det svarta lacket som heter Goth Black. Det jag gjorde annorlunda när jag testade Levels var att jag gjorde som min lillasyster och använde valfritt bas- och topplack till Hybrid Polish. Inlägget med Goth Black kommer lite senare den här månaden, ville få upp detta inlägget om någon vill veta hur Levels ser ut osv.

Depend 7 Day Annica Englund Levels

Till skillnad från när jag använde Depend kittet så blev det här resultatet mycket fylligare och mer gellikt. Det jämnade ut mina naglar och mycket lite av ojämnheterna syns med lacket på. Jag använde Smith & Cults Basis of Everything och H&M Big Gel Top Coat och däremellan 2 lager av Levels.

Depend 7 Day Annica Englund Levels

Hållbarheten var fortfarande bra, ungefär en vecka utan att chippa, lite tip wear men det får man räkna med med alla lack och kombinationer av bas-, färg-, och topplack. Jag tror inte att man måste använda Depends 7 Day kit med rengöring och bas- och topplack utan man kan absolut använda valfria lack om man inte har kittet.

Depend 7 Day startkit kostar 89 SEK och ett färglack kostar 39 SEK. Cruelty-free och veganskt.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?