Dermalogica Prisma Protect SPF30

”Ljusaktiverad lyster, fukt och skydd”, det är Dermalogicas nya Prisma Protect med SPF30. Prisma Protect är en multifunktionell mjukgörare med avancerad teknologi som ger huden långtidsverkande lyster och fukt.

Dermalogica Prisma Protect SPF30

Dermalogica Prisma Protect SPF30, 750 SEK/50ml

Prisma Protect är din dagliga SPF med extra fördelar, så som avancerade kapslar med lystergivande ingredienser, en unik teknologi som håller huden återfuktad hela dagen och ett bredspektrum UV-skydd med skydd mot fria radikaler, luftföroreningar och UV-ljus. Dagkrämen passar alla hudtyper.

SPF är viktigt att använda, även här i Sverige under vår, sommar och höst.

Dermalogica Prisma Protect SPF30
Dermalogica Prisma Protect SPF30

Nyckelingredienser

• Chlorella algextrakt (Chlorella Vulgaris): förpackad i mikroskopiska kapslar. Aktiveras och ger lyster när huden exponeras för dagsljus.
• Sackaridisomerat: växtutvunnet kolhydratkomplex som ger långvarig fukt hela dagen.
• Matcha-te (Camellia Sinensis): kraftfull antioxidant som neutraliserar fria radikaler och hjälper till att skydda mot skadliga partiklar i luftföroreningar.
• Salvia (Salvia Officinalis): verkar pigmentutjämnande, lystergivande samt skyddande mot irritativa luftföroreningar.
• Bredspektrigt SPF30 (Homosalat, Octocrylen, Octisalat, Avobenzon): kemiska solskyddsfilter, skyddar mot UVA- och UVB-strålar.

Dermalogica Prisma Protect SPF30

Dagkrämen är krämig in that sense att det är en kräm och ingen gel, men känns inte för tjock eller rik, på huden. Den känns behaglig och den doftar inte som en typisk SPF – inte i min näsa i alla fall. Utan mer… sött? Fräscht och somrigt typ. Den sjunker in hyfsat snabbt, de dagar jag sminkar mig (jag använder oftast bara en primer som jämnar ut hudtonen och ingen foundation) så väntar jag lite längre innan jag applicerar min bas.

Och den har en blurrande effekt på huden förutom att den ger en fin lystrig hud och det tycker jag, som inte använder foundation (för tillfället), om.

Dermalogica Prisma Protect SPF30 After

Såhär blir Prisma Protect på min hud, lystern står dagkrämen för helt på egen hand. Jag tror att det är en perfekt dagkräm för dig som vill ha just solskydd och lyster med blurr som bonus, på min blandhy (oljig t-zon, normala kinder) så ger Prisma Protect lagomt med fukt och lyster klagar jag inte på – inte ens i min t-zon.

Dermalogica Prisma Protect SPF30 är cruelty-free ? och vegansk ? kostar 750 SEK för 50 ml.

INCI: Water/Aqua/Eau, Homosalate, Octocrylene, Silica, Butylene Glycol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Coconut Alkanes, Dimethicone, Glycerin, Dimethyl Capramide, Polyglyceryl-2 Stearate, VP/Eicosene Copolymer, Chlorella Vulgaris Extract, Palmitoyl Oligopeptide, Saccharide Isomerate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Sclareolide, Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Extract, TocopherylAcetate, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate SE, PEG-100 Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Arachidyl Alcohol, Dimethicone Crosspolymer, Behenyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arachidyl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Methicone, Sodium Hydroxide, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Sodium Citrate, CaprylylGlycol, Propanediol, Geraniol, Limonene, Citral, Polyvinyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol

 • 7.9/10
  Applicering - 7.9/10
 • 7.1/10
  Ingredienser - 7.1/10
 • 6/10
  Pris - 6/10
 • 9/10
  Resultat - 9/10
7.5/10

Dermalogica Prisma Protect SPF30

Prisma Protect SPF30 kostar 750 SEK för 50 ml, cruelty-free och vegansk.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?